Tanja

Gratis träning med mig i sommar!

Yogobe är en av Nordens ledande online träningsplattformar, med de bästa kurser som finns tillgängliga för din bekvämlighet. Där finns först och främst mycket yoga som helst, men jag finns också där med Sweat party och Bendable Body. Plattformen gör ditt liv enklare då du kan gympa hemma med proffsen, och arbetar runt ditt schema istället för vice versa. Jag älskar att vara en del av familjen Yogobe’s fantastiska utbud och tycker att du ska prova du med! De gör det riktigt enkelt för din just nu (vilken tur):

Här kommer en sommar kram från mig och YOGOBE.

Yoga/träna/inspireras online med mig i sommar! Ange kampanjkod TANJA när du skapar ett konto på yogobe.com och få dina första 30 dagar helt gratis och utan bindningstid.

 

Tanja

Träna för livet

I helgen var jag och min Kärlek, med stor bokstav, på äventyr i Sequoia National Park i Californien. Min Kärlek har faktiskt ett namn, Jack, och han är en fin sådan. Men så här gör det när en svensk tös och en engelsman bestämmer sig för att packa bilen med allt som vi är sugna på just då: öl, brioche, kombucha och bananer, och köra till en liten stuga vid en å, 4 timmer nord ost om var vi bor. Glada i hågen anländer vi till vår romantiska destination, och hoppar ur bilen, varvid den 40 gradiga hettan slår oss i ansiktet som om vi förnärmat den! Vi inser snabbt att vår ide miste vara den absolut värsta den här tiden på året. Sommaren är outhärdlig i parkerna. Lite visste vi. Och inte heller kollade vi vädret. Det är ju alltid sol i Kalifornien!

Helgen blev åndå en sorts succe. Vi sov väldigt lite i den heta stuga, men vår upptäcksfärd genom parken var otroligt vacker, och även om vi faktiskt fick åka hem tidigare än bestämt, så var det värt resan. Inte så mycket AC dock. Bara varm öl. Man får vara glad för det lilla!

 

Jag lägger mina veckor timmar på träning får att vara så hälsosam jag kan. Livet är vad jag tränar för. Inte för 40 grader :), men att kunna resa och göra aktiva saker, i huvudsak för att ha mitt livs äventyr. Jag kan springa i en ny by eller stad för att utforska den, jag kan klättra upp för ett berg och simma i ett hav. Jag kan hitta en yogi i varje stor eller liten stad och känna gemenskapen till tystnad, fred och kärlek. Det ger mig det mesta av allt jag gör dagligen, eftersom det gör mig stark, levande och vaken för att kunna resa och träffa mina älskade över hela världen, och att uppleva äventyr.

Det är KUL att träna för ett event också såklart, men om man kan kombinera så är det ju ett äventyr i sig! Träna för ett maraton någon annanstans i världen. Här är ett par förslag:

  1. Napa Valley Marathon 
  2. Virgin Money London Marathon
  3. Big Sur International Marathon
  4. Marathon de la Baie du Mont Saint-Michel
  5. Big Five Marathon, Limpopo, South Africa

Att leva är min motivation till att röra på mig, äta gott, sova tillräckligt och njuta medvetet. Vad annars är viktigt? När man mår bra, så kan man dela med sig, och mest av allt: ORKA! Att köra rätt bil eller ha snygga skor (är också KUL och ibland sjukt nödvändigt!!), kommer mycket längre ner på min lista. 

Varför tränar du? Skicka dina tankar till: http://www.tanjadjelevic.com/contact/

Live Loud!

Tanja

Nu är jag tillbaks igen!

Hej igen! Det känns som om jag inte varit här i evigheter. Jag har haft lite strul med bloggen, men nu är allt ordnat och jag är tillbaks igen, vilket är härligt! Under tiden vi inte har setts, så har jag varit med om en hel del bus: Mallorca resan i April tex. Det var lika kul att se alla vackra ansikten och starka kroppar som första gången. Jag fick träffa gamla och nya vänner, och träna så jag själv fick ont i hela kroppen. Blir väl inte bättre än så, man är ganska mänsklig.

Sedan fick jag ta med mig Jack, min kärlek, till Sverige och hälsa på familj. Jag har inte varit hemma under våren å länge så ditt var verkligen ett par veckors lyx. Solen var på vår sida (och ni vet ju hur snål den brukar vara uppe i Norden). Jack fick iallafall en skön upplevelse, om än så kort. Visst är det så att semestern aldrig riktigt räcker till?

Nu är jag på gång med att pyssla ihop en ny Livskraft resa och bygga om mina kunders nycklar till framgång. Det är så fantastiskt skönt att se dem utvecklas i rätt riktning, om än bitvis en jobbig resa för dem. Den känslan för mig är varför jag fortsätter jobba med det jag gör efter 17 år som coach. När de växer, så växer jag lite med dem!

Jag vill gärna höra om ni har några funderingar över något eller saker ni skulle vilja jag skrev om? Skriv till mig isåfall, antingen direct till mi webbsida, eller här på bloggen! Vi hörs snart!

www.tanjadjelevic.com