SMOOTHIES

INGREDIENSER TILL GRÖNA SMOOTHIES

Ingredienser till gröna sköna smoothies! Här kan ni se några av mina favoriter när det kommer till vad jag brukar ha i mina gröna smoothies. Självklart använder jag många fler ingredienser, men dessa är ofta återkommande!

Grönkål, spenat (favvo!) för järn, avokado för krämighet och goda fetter, chiafrön för extra mättnad, lime, gurka, ingefära (är inte med på bild men älskar att ha i det!), kokosvatten och mandelmjölk! Sedan lägger man till lite bär eller annan tropisk frukt och så har man en mumsig grön mättande dryck!


Ingredients for green smoothies! Here you can see some of my favorites when it comes to what I usually have in my green smoothies. Of course I use many more ingredients, but these are often recurring!

Kale, spinach, avocado for that texture and good fats, chia seeds for a more filling smoothie, lime, cucumber, ginger (not in picture but love to add it!), delicious coconut water and almond milk! Then add some berries or other tropical fruit and you’ll have a mouth-watering green drink!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply