INSPIRATION & MOTIVATION SKÖNHET

VI SES PÅ STOCKHOLM BEAUTY WEEK

Nu är det bara några dagar kvar innan Stockholm beauty week hörrni! Jag kommer att vara där tillsammans med fantastiska Emma från Weleda och hålla i en lunchföreläsning. Jag kommer prata om min syn på ett balanserat hälsosamt liv och prata om hållbar träning. Emma kommer ge dig sina bästa tips till en fräsch sommarhy och vad som är hett inom skönhet just nu!

Ser så fram emot detta och hoppas jag får se någon av läsare där! Sx♥ 
Only a few days left before Stockholm beauty week you guys! I will be there together with Emma from Weleda and host a lunch lecture! I’m going to talk about my vision of a balanced and healthy lifestyle – and aslo talk about sustainable training. Emma will give you her best skincare tips and what’s trending in beauty industry right now!

Looking forward to this and hope I get to see some of you there! Sx ♥

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply