INSPIRATION & MOTIVATION

SUMMER LOVE VACATION

Hej på er fina! Hur mår ni? I helgen kom min kärlek tillbaka till Barcelona och efter 4 veckor ifrån varandra ser vi så fram emot att njuta av lite kvalitetstid tillsammans under den spanska sommarsolen! Augusti kommer bli en fullspäckad månad med yogaevent i Stockholm, flera resor och inte minst en flytt från Barcelona. Efter två år i denna stad är det dags för att skriva ett nytt kapitel! Jag kommer bland annat befinna mig mycket mer i Stockholm, vilket kommer bli grymt! Ni kommer självklart få följa med här genom bloggen och ta del av allt som händer, men nu blir det en liten stund med bloggvila för att ladda batterierna! Ber också om lite överseende med bloggen under augusti då en flytt gärna kan vara lite överväldigande, som ni kanske vet!:)

Fick också höra att de 100 platserna till yogaeventet som jag ska hålla i samarbete med Zalando snabbt blev fullbokade (det finns också en väntelista), så tacksam och glad att ni är så många som vill dela er dag med oss! Kan inte vänta till jag får träffa er och yoga tillsammans, kommer bli magiskt.

Jag tror vi har en mycket spännande höst framför oss, med alla möjligheter vid våra fötter! ♥
Vi hörs snart fina ni!
Sx 
summer
Hello lovelies! How are you? This weekend my love came back to Barcelona after 4 weeks apart! Now we’re looking forward to some quality time together under the Spanish summer sun! August will be a busy month with yoga event in Stockholm, multiple trips and particularly our move from Barcelona. After two years in this city, it’s time for a new chapter! I will be a lot more in Stockholm, which will be awesome! You will of course be a part of this whole journey here on the blog, but now it’s time for some rest and relax to recharge my batteries!

I also got told that the 100 spots to the yoga event in collaboration with Zalando filled up quite quickly (there’s also a waiting list), so grateful that you are so many that want to share your day with us! Cannot wait to meet you all and practice some yoga together, it’s going to be magical.

I think we have a very exciting fall ahead of us, with all the possibilities at our feet! ♥
Talk to you soon sweeties!
Sx

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply