Moa Sportmode Yoga

Ny ekologisk yogamatta med vegansk mocka

ekologisk yogamatta

Jag har testat en ny ekologisk yogamatta som jag blivit så förtjust i. Jag får lust att hänga upp den på väggen som dekoration. Jag passade på att ta lite bilder nere i Skåne då den matchade så fint till alla färgglada hus.

Mattan kommer från Yogish Collective och är gjord i biologiskt nedbrytbart naturligt trädgummi. Den har bra tyngd och grepp mot golvet. Ytan i vegansk mocka är så mjuk och gosig och jag tycker att strecket i mitten kommer till användning när jag vill se efter hur rakt på mattan jag står och fötternas placering i t ex krigaren.

Bärremmen är handgjord i svenskt ekologiskt läder som färgas med växter. Även förpackningarna är nedbrytningsbara. Heja svenska miljömedvetna småföretag!

yogamatta yogish collective

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Christina
  13 september, 2017 at 09:47

  Snyggt mönster på mattan! Inser att de mattor jag säljer är av samma material 🙂 Superbra, jag älskar den mjuka ytan.

  • Reply
   Moa
   13 september, 2017 at 22:04

   Javisst är det, jag är så förtjust i materialet! Jag kikade in på din webbshop – så fina mattor och mönster! 🙂

 • Reply
  Sofia
  23 juli, 2017 at 11:29

  Hej! Hur upplever du att greppet på den är? Alltså inte mot golvet utan mellan dig och mattan.

  • Reply
   Moa
   24 juli, 2017 at 14:02

   Hej Sofia! Jag tycker att greppet fungerar bra och jag brukar inte glida på den. Har testat andra i liknande material som är hala och då kan det hjälpa att ta lite vatten på händer och fötter. Men det är såklart skönast att slippa 🙂

 • Reply
  Rebecka
  5 maj, 2017 at 09:44

  Oh vilken underbar matta! Måste även fråga var du köpt de snygga tightsen? 🙂

  • Reply
   Moa
   5 maj, 2017 at 14:37

   Javisst är den 😀 Träningstightsen kommer från Cubus, de är väldigt mjuka och stretchiga 🙂

  Leave a Reply