Event Moa testar Träning

Klättring och bouldering med äventyrare

moa klättervägg

Klättring och bouldering är så roligt! Jag har testat det några gånger och för ett tag sedan hade vi en helkväll med klättring tillsammans med Never Stop Stockholm och äventyrliga proffsklättrarna Caroline Ciavaldini och James Pearson.

james pearson oneuponaclimb

caro ciavaldini james pearson

Paret och äventyrsteamet reser världen runt för att klättra i naturen. Det verkar ju så roligt – och läskigt när man kikar på bilder var de klättrar. I den här filmen kan du spana in Caro´s senaste projekt där hon besteg en 450 meter hög granitvägg på Mont Blanc.

neverstop stockholm

Hela klättergänget på Klättercentret i Akalla. Varje onsdag ses Never Stop för utomhusträning i Stockholm och en gång i månaden brukar det vara roliga aktiviteter som den här.

grepp klättring

moa bouldering

Vi testade både att repklättra på vägg och bouldering där man friklättrar på lägre väggar. Grym träning för hela kroppen! Jag gillar pirret i magen när man kommer en bit upp, omöjligt att inte vara närvarande.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply