Moa Moa testar Träning Träningsprogram Yoga

30 dagars yogaläger hemma

Jag tipsade tidigare om bra Youtube-videos för att komma igång med yoga. Nu har jag hunnit göra fler av dem och är på dag sex av 30 dagars yogaläger. Bara att rulla ut mattan och börja är en vinst! Passen är mellan 15-50 minuter långa och jag har haft lite lediga dagar emellan också. Det har varit ett skönt kravlöst sätt att få in yoga i vardagen.

Jag gillar verkligen den här yogamattan från Abilica. Den har en mjuk yta och är delvis gjord av bambu.

När det varit bra väder har jag tagit med datorn och gjort yogan utomhus. Att titta upp på det här slår vilket tak som helst! Ni får bortse från mina fötter 😉

Det blir spännande att se hur resten av passen ser ut. Hittills har det hjälpt mig att känna mig lugnare och att bli mer närvarande och ”i kroppen”. 

Brukar du träna yoga?

Kram, Moa

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply