Moa Träningsprogram Yoga

Tips för att komma igång med yoga!

Här testar jag yoga från Youtube-videon längst ner i inlägget. Jag är nybörjare så ni får ha överseende med positionerna 😉 Här försöker jag mig på ”hunden” och ”krigaren”.

En ekorre som kom förbi.

Yoga är något jag vill få in i min träning, men det har inte blivit av – förrän nu. Jag hittade en yogaprofil på Youtube, Adriene, och följer hennes instruktionsvideos. Hon verkar ha ett sunt synsätt och är noga med att poängtera att man ska ta det i sin egen takt. Det finns många videos, en 30 dagars serie, hur man lär sig olika positioner och videos för nybörjare, som den här:  

Yoga with Adriene

Tränar du yoga?

Kram, Moa

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Moa Quist
  26 september, 2016 at 11:13

  Tack Mia! Jag har känt samma sak länge, men nu äntligen har jag hittat något som fungerade 🙂

 • Reply
  Maria Gradin
  16 september, 2016 at 11:37

  Bra tips! Jag skulle vilja komma igång med yoga men det blir aldrig riktigt av. Yoga och löpning ska ju vara en grym kombo. 🙂

 • Leave a Reply