Mindfulness Moa

Veckans tips: Headspace

Jag fortsätter tipsa om en sak i veckan för mer medveten närvaro, att leva i nuet, något jag själv jobbar på. Den här veckan vill jag tipsa om en app som jag gillar, Headspace. Headspace är en meditations- och mindfulnessapp, den är gratis att ladda ner och har ett 10 dagarsprogram man kan testa fritt. Varje session tar bara 10 minuter. Sätt dig bekvämt och lyssna på Andy som guidar!

Ladda ner här

Har du tips på någon bra app jag borde testa?

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Moa Quist
  31 december, 2015 at 10:33

  Tack för bra tips Susanne, den vill jag testa! 🙂

 • Reply
  Maria Gradin
  23 december, 2015 at 13:29

  Låter intressant, måste spana in den!

 • Reply
  Susanne
  23 december, 2015 at 12:55

  Superbra app, har använt denna religiöst i två månader nu efter varje träningspass. Jag gillar Physique till iPhone!!!
  http://physiqueapp.com

 • Leave a Reply