Kurs

Kost- och viktminskningskurs: Kasta ut vågen!

Förr höll jag regelbundet kurser med olika inriktning både för privatpersoner och på företag. Det kunde vara rena kostkurser, blandningar av kost, träning, sömn och stress eller mer specifikt inriktat på viktminskning. Jag tycker att det är jättekul och saknar det verkligen.

SÅ, nu är det dags att göra nåt åt det. Tänkte börja med att testa endagskurser på olika teman.

Först ut:
Kost- och viktminskningskursen ”kasta ur vågen”! (det är ju trots allt början av året)

Så, vill du lära dig hur viktminskning egentligen funkar? Hur du på ett smart sätt kan bygga din egen ”diet”, ta kontrollen över hunger och sug samt coacha dig själv genom frestelser och hinder? Då ska du komma på min kurs den 18/2 i Stockholm. Jag delar med mig av alla mina erfarenheter; både vad forskningen säger och sånt jag lärt mig av dryga 12 års arbete med klienter. Vi pratar bland annat om aptitreglering, olika uppläggs för- och nackdelar, tarmbakteriernas roll, sötsug och belöning, träning, kalorier in – kalorier ut och inte minst varför kursen heter ”kasta ut vågen”… med mera med mera!
Fokus kommer ligga på kostens roll men jag väver även in en massa beteendeförändring – för i ärlighetens namn är det oftast där det ligger. De flesta vet, eller har åtminstone ett hum om hur man bör göra men får ändå inte till det – och det är just det vi ska försöka ändra på!
Föreläsningar varvas med uppgifter så att vi startar din förändring på plats. Du får inte bara en massa matnyttig kunskap utan även massor av konkreta mattips och recept med dig hem.

Vi kallar det viktminskning (av någon outgrundlig anledning) men vad jag egentligen är ute efter är att hjälpa dig som vill bli tightare, piggare, känna dig lättare och smidigare i kroppen, kanske komma i en mindre storlek och inte minst må bättre!

Plats: Mornington Hotell City (Nybrogatan 53)
Datum: 18/2
Tid: 9,30 – 16,30 
Pris: 995 kr (kaffe/te och mellanmål ingår)

Anmälan:  info@kristinaandersson.se

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Camillapa
  2 juni, 2017 at 06:11

  Synd att du inte håller i Malmö! ;) Hade verkligen velat delta.

 • Reply
  Nina
  30 januari, 2017 at 19:09

  Hej Kristina, håller du även någon kostrådgivarutbildning under 2017?

 • Leave a Reply