Bok Recept

Eat Clean – kokboken!

Hade ju nästan glömt.. min nya bok är ju ute nu! Tjohoo! Eat Clean – kokboken, en uppföljare till min förra bok ”eat clean”. Ytterligare lite fakta och argument till varför vi ska basera vår kost på rena råvaror (bland annat om bakteriernas roll och hjärnans påverkan) samt massor av recept och tips på hur du får till det i vardagen. Lär dig experimentera i köket slänga ihop god och nyttig mat snabbt.

Dessutom en fördjupning i ROI – tänket. Return on investment. Mitt vanligaste svar på kostfrågor är ”det beror på”. Vem ska äta det? Hur mycket ska du äta? vad är målet? vad är syftet? osv. Olika saker kan vara olika bra/smarta beroende på vad jag vill ha ut av det. Jag vill inspirera dig att börja tänka lite mer på vad du vill ha ut av maten snarare än att bara tänka ”bra eller dåligt” ”nyttigt eller onyttigt”. Näring per krona, mättnad per näring, mättnad per kalori, näring per kalori och inte minst njutning per kalori är några av de ROI´s som jag tar upp. Spring och köp vetja :). Finns på adlibris.com, bokus.com och i bokhandlar runt om i landet.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Carina Rönn
  4 september, 2016 at 07:33

  Älskar båda köpte den nya igår tipsar på instagramkonto idag på ronncarina

 • Reply
  Clean Eating by Annika
  19 augusti, 2016 at 06:11

  Åh, som jag har längtat! Det var din förra bok som fick mig att äntligen starta en blogg kring mitt intresse för hälsa och mat. Ser verkligen fram emot att få läsa den boken!

 • Reply
  Linda Assarsson
  15 augusti, 2016 at 07:36

  Den där ska jag ha :)

 • Reply
  minatraningstajts
  12 augusti, 2016 at 12:17

  Yessss, den här ska jag ha! Gjorde pad thaien ur löparboken så sent som igår och älskar den.

 • Leave a Reply