Okategoriserade

Piggare, snyggare, smalare, gladare, bättre sexliv… Helt gratis!!

Du blir piggare av det, du blir smalare, du blir gladare, du mår bättre, du blir friskare, du sover bättre, du får till och mer bättre sexliv.. och inte minst DET ÄR HELT GRATIS!! Kom igen, vem är så dum att den INTE hakar på detta?!?! Svaret: tyvärr större delen av västvärldens befolkning… Hur  F-N (ursäkta språket) kan man vara så dum? Hur kan det komma sig att alla inte gör det? Hade det varit ett piller som hade gett samma effekt OCH kostat massor av pengar OCH troligtvis haft massor av biverkningar… DÅ hade många av de som inte utnyttjar det idag gjort det. Vad är det jag pratar om? Jo, något så enkelt som promenader, motion, att röra sig i vardagen. Här finns ett klipp från nyhetsmorgon som får en att tänka till.. som sagt, Hur fasen kan det komma sig att alla inte gör detta enkla?!?!

http://www.tv4play.se/program/nyhetsmorgon?video_id=2228715

Okej, inser att jag låter jättearg med alla hårda ord.. det är jag inte :)… bara fascinerad och förundrad.

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply