Okategoriserade

Final i Biggest Loser

Ikväll är det alltså dags för finalen i Biggest Loser 2012! Jag var med under inspelningen av finalen för ett antal veckor sedan och satt förtrollad med tårfyllda ögon och såg de magiska resultaten. Vilka otroliga förändringar. Jag lovar – ni vill inte missa detta. kl 21.00 på tv4. En hel hög människor har fått ett nytt liv. Det är på sätt och vis tragiskt att konstatera men så är det, livet är väldigt annorlunda om du är smal och hälsosam än om du är tjock och ohälsosam. Det handlar inte bara om vikt och utseende utan om så otroligt mycket mer. Om självkänsla, om bemötande, om att kunna göra allt man vill i livet, att orka göra allt man vill, att kunna få den kärlek man är värd, att kunna få barn och inte minst att kunna få leva!! Det sistnämnda är ju ett verkligt hot som vilade över deltagarna när de klev in i projektet. Som vanligt när det kommer till tv så klipps och klistras det ju en hel del. Det ska bli spännande att se hur mycket av alla underbara historier/reflektioner som kommer att visas ikväll.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply