Allt möjligt Beauty Mind Training

KÄRLEK GER APTIT PÅ LIVET

Det är så otroligt härligt att gå på bröllop. Kärleken som genomsyrar och som bidrar med så mycket kraft, inspiration och glädje. Inget kan beröra oss mer än vad kärleken gör, grunden till allt ju. 

Vi har haft så otroligt mysigt den här helgen. Det ända jag frågat mig själv och Thomas är.. Varför var det nu igen vi tog bilen??  Det är långt till Ystad. Såklart mysigt att utnyttja bilfärden till min och Thomas egentid nu när vi har barnvakt, vilket vi verkligen gjorde på vägen ner. Vi tog ett mysigt stopp på restaurang Sjön i Jönköping och shittshattade massor i bilen, jättemysigt. Men hem.. Nja.. När det är knallblå himmel, lite sega idag efter gårdagens magi och när det är 666km hem och vi behöver och vill komma hem fort till barnen så kändes inte bil idéen riktigt lika attraktiv .. 

 Men men vi ska göra det bästa av det med. Nu har vi bytt förare så jag passar på att göra ett litet inlägg med massa kärlek här. Ja alltså vi bytte inte så att jag kör utan jag har flyttat mig från ratten så ni kan vara lugna;) 

Det är första gången vi besöker Ystad och Ystad Saltsjöbad, hit kommer vi åka igen. Herregud vilken balsam för själen. Så smakfullt inrett och vi kände direkt ett skönt avkopplande lugn. 

Jag och Thomas la oss i den sköna loungen med utsikt över havet innan det sprack upp igår.. Alltså på riktigt.. Jag ställde väckarklockan ifall att vi skulle somna hårt. 

   
  

   

Sen spricker det upp lagom till vigsel, helt perfekt. Jag började gråta redan innan Louise var framme vid Joakim. Det var så vackra och Louise skred fram till en låt från enya.. Effektfullt. Vi fick också njuta av operasång i vigselakten som var fantastisk.

Det är ju just det här livet handlar om – kärlek. Att sträva efter relationer där du får värme, omtanke och omsorg där man ger på ett ömsesidigt sätt. Att våga gå in i ett äkta möte med en annan människa. Det ger en galet skön aptit på livet. 

 Underbara Louise och Joakim! 

   

  

  
 Middagen var så god. Underbara tal som bjöd på skratt så jag trodde nästan jag skulle få träningsvärk i magen. När sen självaste brudgummen reser sig och sjunger ”utan dina andetag”  för Louise då orkade jag liksom inte.. Jag var helt enkelt tvungen att fulgråta.. Det var inga små vackra tårar utan jag blev så rörd att jag grät så maskaran rann.. Heja dig Joakim! Heja er båda, ni är helt fantastiska. 

Efter många timmars skuttande på dansgolvet  med skorna parkerade på högtalarna gick vi lyckliga, tacksamma och fulla av kärlek tillbakas längst med kusten till hotellet. 

Ge lite extra kärlek till dem ni älskar idag, så fortsätter vi sväva på kärleksvågen:) 

Kram

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply