Eating

VEGETARISKT PÅ TRÄDGÅRDSCAFÉET! 

IMG_4449.JPG

Den är ju rätt omtalad den härliga vegetariska buffén på Ulriksdals Slottsträdgård. 

Alla vardagar mellan 11.30-14.00 serveras buffén mitt i växthuset. Buffén är fylld med fräscha innovativt sallader, varmrätter, soppor och ljuvligt hembakt bröd. När jag jobbar har jag ju ingen möjlighet att hinna dit på vardagar men idag passade jag på. Supergott! 

På helgerna har det soppa och det hembakta brödet. De kör också all in på en buffé med hembakta kakor och tårtor. 

Om man inte vill äta så är ju trädgården väl värt ett besök med alla superfina blommor och träd.

   
    
    
 

Beauty

SILVERFABRIKEN I GÖTEBORG!

IMG_4189.JPG

Jag älskar när människor vågar följa sin dröm, att våga släppa taget och satsa på sin passion. 

Min xman’s syster Pia träffade jag första gången för 16 år sen. Det gick inte att undgå att intresset för trend och stil verkade vara stort när vi klev in i det fint inredda huset i Göteborg. Första intrycket stämde väl och genomsyrar allt från kläder och inredning till känslan i uppläggning av mat. Alltid snygga uppläggningsfat och små detaljer som gör att maten ser så vacker och aptitlig ut..vilket den också är.

På våren 2013 öppnade Pia sin egna ateljé – Silverfabriken i Göteborg. Ambitionen är att skapa stilrena och vackra smycken som kan användas till vardag och fest. Den ambitionen har du lyckats bra med Pia. Allt är handgjort och det finns så mycket fina smycken. En riktig guldgruva för oss som gillar silver. Jag själv älskar silver och har alltid gjort så det är som en hel butik till mig 😉

Jag köpte ett armband med familjens initialer till Thomas tidigare. Superfint! 

  
Nu i födelsedagspresent fick jag ett underbart halsband med barnens initialer – älskar det. 

  

Här kommer lite fler smycken där jag lånat bilder från Silverfabriken där man också kan beställa sina smycken. Så titta in och supporta vetja ✨

   
 
Så cool maskerad mask.   
Du är grym Pia!! 

  
 

Mind

UNDERBART ATT FYLLA ÅR! 

IMG_3930-0.jpg

Vilken supermysig dag och kväll vi hade igår. 

Otroligt avslappnat och skönt på alla sätt helt enligt önskan. 

Jag fyller 40år.. Alltså jag tycker det är riktigt coolt och på något sätt lite förvånande.. Är det på riktigt liksom?? När ska jag känna mig vuxen? Känner du dig vuxen? 

Thomas, Tindra och Tim sjöng för mig på morgonen och Tim och Tindra hoppade upp och ner av lycka, så underbart med barn. Fick mig en härlig morgonjogg medans familjen fixade brunch ala Frida. 

Kände verkligen efter när jag joggade längst med vattnet vid Edsviken och det känns så bra. Som om jag fått en extra lunga. Mitt hjärta känns och det känns starkt, fullt av kärlek, ödmjukhet och respekt gentemot mina nära och även mot mig själv. 

Det har absolut inte varit nerförsbacke och flow alla 40 år men jag är oerhört stolt över det utmaningar jag tagit mig igenom och förbi, det har givit mig mycket värdefulla lärdommar och insikter.

 Förmågan att se, känna och förstå gör att vi kan plocka fram fina inre rikedomar. Att luta sig tillbaks in i sig själv och känna sig trygg och hel. Istället för att sitta fast i gamla mönster. Självklart handlar det, tror jag, väldigt mycket att utveckla sig själv med hjälp av bra verktyg och enormt viktigt att omge sig med människor som uppskattar oss, ser oss som de vi är. Den gåvan har jag och det är jag innerligt tacksam för. Jag får nya insikter varje dag och jag njuter av att jag kan vara närvarande i stunden. Det finns så mycket mer att utveckla och jag kommer fortsätta vara ”Under Construction” det är ju livet. 
Jag ska skörda mer av den här känslan, som är precis nu. Älska,skapa, känna lust och lycka, harmoni, balans, så jag firade med familjen igår och ser fram emot kompisfest i augusti… Vi bara måste fira mer.. Annars smiter livet förbi. 

Tack mina hjärtan för underbar födelsedag. Hela dagen var grym och mysig middag med de bästa💚

Tack mina fina vänner för samtal och skönsång, sms och fb grattis. Det betyder mer än ni kan tro.💚

   

   
  
Rutschkane race.. Ja vann lätt längdpriset. La med videon längst ner. 

   
 Alldeles för många fina presenter bla superfin klocka och världens finaste armband som Tindra gjort❤️
  
  Kram