Träning Video Yoga

Video: mjuk och enkel yogarutin

Idag har vi spelat in för hälsoliv igen. Gillar verkligen deras tv-team. Schyssta värderingar och vill göra bra hälsomaterial. Oktobers tema kommer att bli utomhus – är det någon gång på året vi ska vara ute är det ju nu… samla ljus! Vi är också mer inne vilket gör att träningstid ute är ännu viktigare…

en ny film är också släppt. Alltid svårt när det ska vara så korta beskrivningar, men hoppas det kan inspirera :). Där det står ”känn hur du böjer bak ryggen, har jag bett redigeringen ändra till ”tänk att du lyfter bröstet”… så, gör det. Så blir ländryggen gladare…:)

Den här minirutinen gör jag alltid när jag känner mig stel i nacke och axlar… funkar lika bra sittandes på en stol! Klicka här för film!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply