Training

Spring Topploppet med mig och Nutisal

I samarbete med Nutisal.

Jag har under ett år satsat stenhårt på att nå VM i IronMan på Hawaii. Under en IronMan avverkar man 3,8 km simning, 180 km cykel för att avsluta med en marathon, 42,2 km löpning. Detta har gjort att jag under året tränat extremt mycket lång löpning. Nu ska det rent ut sagt bli skitkul att få sprinta snabbt på Topploppet över 10 km istället. Något helt annat än jag är van vid vilket gör det lite extra spännande och pirrigt. Vill du springa loppet med mig? Nu har du chansen!

Nutisal sponsrar Topploppet och jag är superglad att de vill samarbeta med mig. Detta gör att fyra av er, läsare har chansen att få startplatser. Jag tävlar ut fyra startplatser. Två stycken var till två vinnare.

Innan loppet hänger vi och kör den sista uppladdningen ihop! Sen kör vi, fullt ös efter våra egna förutsättningar!!

Skicka in din motivering för att tävla till partner@tailsweep.com

Nutisal

 

Så här kan du lägga upp träningen för att klara ett 10 km lopp:

 

Två löppass/ vecka

  1. Jogga i prattempo 5 km och öka sedan med 1 km/h
  2. Värm upp med en jogg, Kör korta intervaller (30 s-1,5 min) Avsluta med några minuters nedjogg

 

Ett pass med styrka/vecka

 Komplettera med ett styrkepass i veckan där du fokuserar på corestabilitet och styrketräning med egna kroppen.

 

emma.springer1

 

När jag är ute och tränar mina långpass så har jag ALLTID nötter med mig som energiförråd. Det är lätt att få i sig och är en extremt bra energikälla.

Nutisals nötmixer innehåller krispiga och härliga nötter med massor av goda egenskaper. Ambitionen är att behålla så mycket som möjligt av den renhet, enkelhet och naturlighet som finns i nötterna.

Nutisals nötter och nötmixer finns både naturella och torrostade. Att produkterna är torrostade innebär att de rostas över öppen låga, utan tillsatt olja. Till skillnad från marknadens många friterade produkter gör torrostningen att de naturligt goda och nyttiga fetterna i nötterna bevaras.  Torrostningen bidrar också till att nötterna känns extra fräscha och krispiga.

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply