Training

Guten Morgen

I skrivande stund så befinner jag mig i den Tyska staden Munchen. Jag är här tillsammans med 80 andra influencers och även ambassadörer för Celsius Sverige. Vi har varit här i två dagar nu och det har verkligen varit FULLT ös sedan vi sågs på Arlanda. All planering av resan har varit ”hemlig” och deltagarna fick inte veta var de skulle åka förrän vi faktiskt skulle checka in på flygplatsen samma dag. Den enda info de fått innan var vilken typ av plagg de skulle packa ner och vilken tid det var samling för incheck. Superkul tycker jag!

Hela resan är framförallt anordnad i samband med att Celsius släpper tre nya smaker på sin dryck om några veckor. Jag är inte bara med här nere för att njuta av vårsolen, utan jag ska leda träning för hela gänget, tillsammans med min kollega Jonathan (från Barrys). Idag samlades vi för ett utomhuspass i Bavariaparken, nedanför den här coola statyn. Eftersom de flesta kom i säng väldigt sent igår, så var fokus på dagens pass att ha KUL och peppa varandra i lag. Å med vårsolen i ögonen, 80 träningsglada och härliga personer och en massa teamspirit så var det svårt att inte älska sitt jobb idag. Underbart!!


You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply