event

Trick or Treat?

En av höjdpunkterna på Barrys Stockholm förra året, var när jag och Jonathan hade vårt Halloween-event tillsammans med alla medlemmar. Det här året ville vi såklart slå på stort och försöka göra det ÄNNU lite bättre.  Å vilken kväll det blev!! Jag älskar verkligen att alla medlemmar och all personal gick all in med smink, freaky outfits och en helt galen energi. I år satsatde vi på ett tivilotema och hade därför bland annat hyrt in två cirkusartister, köpt en stor popcornmaskin och sockervadd. Jag och Jonathan blev sminkade av Oscar i år igen och vi körde på”scary clowns-tema”.

Eventet började med att jag och Jonathan ledde två fulla klassser och sedan var det mingel och party hela kvällen lång. Det är en av sakerna som gör Barrys så speciellt. Vi är som en enda stor familj.

Lägger in ett filmklipp från kvällen nedan. Jag längtar redan till nästa år!!! 

KRAM på er!!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Helena
    9 november, 2018 at 16:17

    Kul med filmklipp!

  • Leave a Reply