Training

Jag borde köra yoga oftare

Varje gång jag har varit på ett yogapass så tänker jag att jag borde ta mig i kragen och köra oftare. Jag känner mig alltid så lugn och harmonisk efter ett pass och det är en känsla som jag aldrig tar för givet. Igår morse så var det iallfall dag för ett efterlängtat yogapass. Jag och min syster Ida var inbjuda till yogastudion DuCalme, för att köra deras pass ”B-Flow i samarband med att Wilma och Louise släppte sina nya yogamattor. Läs med om dem R.


Lite info om det bikraminspirerade passet som vi körde. B flow består i stort sätt av samma övningar som i Bikramserien men vi sätter dem samman i ett flöde, rör oss långsammare, tar färre pauser samt adderar två övningar för att stärka core/mage.Eftersom passet går långsammare och ingen belastning görs på armar/axlar eller handleder är denna serie väl anpassad till nybörjare eller till den typen av skador. B flow görs till musik i 40 graders värme och är ca 55 min långt.

Även om passet var både svettigt och utmanande, så var det ändå väldigt rogivande att få starta dagen med yoga. Jag kände mig pigg och glad när jag gick därifrån. En stor bonus var såklart att få köra tillsammans med Ida. Mattorna som vi fick köra på var superfina och greppet var grymt,så tummen upp för dem!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Hudhälsa: Kärleksbomba vinterhuden med fukt! - Malin Nylén - I am ready
    18 oktober, 2018 at 06:34

    […] Powerpinglan Elin Kjos […]

  • Leave a Reply