Mind

Fokusera på något bra varje dag

Hej vänner! Hoppas att ni har haft en bra start på veckan? Själv känner jag mig väldigt redo och laddad inför en ny vecka just nu. Jag tog en välbehövlig time off i helgen och bara gjorde saker som jag mår bra av. Jag sov länge på morgnarna, jag åt en massa god mat och jag hängde mycket med familjen. Jag hann även med ett pass på Barrys på lördag morgon, vilket jag fortfarande känner av i benen. Vi hade besök av två Norska tränare från Barrys i Oslo fre-sön, så jag körde passet med dem. I söndags tog jag dock ledigt från allt vad träning innebär. Jag gick knappt utanför dörren om jag ska vara helt ärlig ;)

Den här veckan har jag tänkt börja med en bra sak som jag gjorde ganska ofta förra året. Det är att jag varje morgon skriver ner något som jag ska fokusera lite extra på under dagen. Jag skriver även ner en lista med tre punkter som gjort mig lite extra glad (när dagen är slut.). Jag gick mycket på KBT för några år sedan och jag fick otroligt många bra ”verktyg” att jobba med då.  Jag tror att vi alla behöver lägga lite tid på att uppskatta oss själva och försöka hitta positiva saker med varje dag.

Mitt fokus idag: 
Jag ska sträcka på ryggen och ge mig själv ett stort jäkla leende varje gång jag går förbi en spegel. Det kan låta supertöntigt, men det gör ganska mycket för hela känslan i kroppen. Min syster Ida gav mig alltid det tipset när jag kände att jag behövde peppa mig själv, eller när jag skulle göra något som jag tyckte kändes obehagligt. Det funkar varje gång. I slutändan så är det ju bara du själv som kan påverka hur du väljer att gå in i olika situationer och att ge sig själv lite extra kraft och styrka innan gör otroligt mycket.

Nu ska jag snart iväg till Barrys för att leda mina tisdagsklasser Butt and Legs. Jag känner mig glad, peppad och redo! Jag kommer garanterat att ställa mig framför spegeln i några sekunder innan varje pass och jag kommer att sträcka på mig lite extra mycket. Det borde ni alla göra.

KRAM på er!

event

Happy Food Store

I onsdags blev jag inbjuden på öppningen av butiken Happy Food Store som precis har slagit upp dörrarna på Sveavägen 22. Jag var klar på jobbet samma tid som eventet började, så det var tur att det bara några hundra meter dit. Först och främst så älskar jag namnet på butiken, bara det gör ju definitivt att man blir sugen på att gå dit och handla.Butiken påminner lite om Paradiset (som jag besöker väldigt ofta;), men utbudet var annorlunda och kändes väldigt nytt. De hade en hel del nya märken, inom hälsokost, skönhet och även mat. Allt var också ekologiskt, vilket är grymt.

När vi kom dit så fick vi först en kort presentation och sedan blev vi bjudna på en vegansk middag, från deras Green Street Cafe, som ligger inne i butiken. Jag äter inte vegansk mat så ofta, men det var supergott. Jag är säker på att mina systrar (som är veganer) kommer att gå dit ofta och äta lunch. Som prick över i så fick vi med oss lite fina produkter hem från eventet också. Jag valde en kroppsolja och en hårinpackning från Dr Hauschka.

 

 

Okategoriserade

Nej, jag ska inte stressa över skitsaker

Hej underbara ni! Hoppas att veckan har varit grym. Själv ligger jag i soffan och sliter mitt hår just nu. Jag skrev precis ett megalångt inlägg för att gottgöra er lite vad gäller avsaknaden av inlägg den här veckan. Jag lämnade datorn i två minuter för att göra lite te och när jag kom tillbaka nu så hade datorn låst sig och ALL text är helt borta. Fråga mig gärna varför jag inte sparar saker i utkast på en gång!!! Hur som helst så handlade inlägget om vad jag har för mål och tankar kring 2018. Jag tog bland annat upp att jag lovat mig själv att jag inte skulle stressa över småsaker som jag inte kan påverka eller förändra. Snacka om att sättas på prov på en gång nu med andra ord. Jag får helt enkelt försöka gilla läget och acceptera att jag faktiskt glömde spara texten innan jag lämnade datorn.

Det får bli nya tag med bloggandet imorgon igen och då hoppas jag att jag har lite mer flyt. Nu ska jag istället börja packa ihop mina träningskläder för att dra iväg till Barrys. Vi har kick-off med jobbet, så jag kommer hänga där i några timmar ikväll. Det ser jag fram emot.

Ha en supermysig kväll. KRAM på er!

Eating

Tillbaka på banan

God morgon alla underbara! Hoppas att ni har sovit gott? Själv vaknade precis och ligger i sängen och skriver, medan jag äter frukost. En väldigt skön start! Jag är som ni vet hemma från Norge igen, jag är ”1 år äldre” och jag är definitivt tillbaka i vardagen igen. Jag rivstartade verkligen med jobb på en gång kan man lugnt säga. Vi kom hem fredag kväll och jag körde igång med en mina klasser på Barrys på lördagen. Det känns faktiskt inte alls jobbigt att vara igång igen, utan det känns bara sjukt kul. Jag känner att Norge gjorde mig gott och jag behövde den vilan för att kunna ladda om.

I lördags körde jag även mitt första styrkepass på över två veckor och jag kan säga att jag känner det i kroppen idag. Det är inte ofta jag får sån här extrem träningsvärk, så det märks verkligen att jag varit borta från träningen ett tag nu. Det kommer nog att vara så den första veckan nu när jag är igång igen, men det brukar ju bli bättre ganska snabbt. Det gäller bara att inte tappa lusten till att träna när man har ont överallt hehe. Nu ska jag snart bege mig till Barrys för att köra Jonathans lunchklass (alltid veckans höjdpunkt).

Hoppas att ni får en supergrym dag!!! KRAM

Mind

Är det dags att bli vuxen nu?

Hej alla underbara! Hoppas att ni mår bra och att era första dagar på 2018 har startat på bästa sätt? Mitt år har börjat väldigt bra och i skrivande stund så sitter jag fortfarande uppe i stugan i Norge. Vi har precis packat ihop det sista inför hemresan imorgon och det känns faktiskt lite småtrist att behöva åka tillbaka till verkligheten igen. Men man kan ju tyvärr inte vara ledig jämt. Jag har dock haft en underbar julledighet här med mamma och pappa och jag känner att jag har kunnat ladda batterierna på max, vilket känns skönt.

Just nu så är det även bara en timme kvar innan jag och min tvillingsyster kliver in i ”vuxenlivet” på rikigt också ;). Skämt och sido, men det känns faktiskt lite annorlunda att fylla 30 år. Jag vet inte riktigt varför, men det är en speciell siffra. När man var liten så var ju de som fyllde 30 år svingamla och att passera 30-sträcket har alltid skrämt mig lite. Nu är det ju inte direkt så att vardagen automatiskt kommer förändras för att man inte längre är ”20-någonting”, men det får mig definitivt att fundera mer över framtiden och över hur jag vill att min liv ska se ut.

Vi pratade en hel del om det vid middagen idag, jag , mamma och pappa. De hade redan hade fyra barn, hund och familjebil när de var 30 år och själv vet jag ju knappt vad jag ska äta till frukost när jag vaknar på morgonen haha. Men all sak har sin tid och även om jag funderar mycket över min framtid så är det inget som stressar mig just nu.

Här är en bild som sammanfattar mina dagar här uppe väldigt bra; Underställ från WYTE, oborstat hår, en massa snö och ett leende på läpparna. De här 10 dagarna kommer jag nog kunna leva länge på ett tag framöver. Å speciellt nu som 30-åring (vuxen).
KRAM på er!