Resor Training

Ge dig själv en nystart i livet

IMG_0691

Jag älskar att omge mig med drivna och målmedvetna personer. Det får mig att själv bli mer motiverad och våga sätta upp höga mål. Jag har en himla tur som har en familj som verkligen brinner för saker de tror på och som alltid ger 110% i det som de tar sig an. Det är fantastiskt! Nu har mina två svågrar Lasse och Markus dragit igång en väldigt spännande satsning på träningsresor. Något som verkligen ligger i tiden! De båda brinner för träning, hälsa och de har lärt mig otroligt mycket om kost och näring genom åren. Nu är tanken att även kunna hjälpa andra människor att hitta nya vanor, bli inspirerade till att leva mer hälsosamt samt att utbildas och motiveras. Det är i huvudsak en nedstressande och avkopplande resa för kropp och själ där du även får möjlighet att finna ro genom att yoga och meditation. Något som jag tror att alla människor skulle behöva.

Det ligger mycket kärlek och tanke bakom projektet och jag är väldigt stolt över dem och hur fantastiskt bra det blev.  Å nu är det alltså äntligen dags för första resan ner till Mar de Pulpi, som ligger vid fantastiska Almeriakusten i Spanien. Alla deltagare kommer att bo i nybyggda lägenheter precis vid havet. Helt underbart med andra ord!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_0659

 

Mer info om projektet:

”Det är alltid bra att ge sig själv en nystart i livet, vare sig det handlar om att skapa nya och hälsosammare mat- och träningsvanor eller att ge sig själv ett mer harmoniskt sinne”

Den olympiske guldmedaljören Lars Frölander samt kocken och vinnaren av svenska Idol, Markus Fagervall, kommer att vara värdar för nystartslägret mellan 22 och 27 november 2016 i Mar de Pulpí, Almeria, Spanien.
Nystartslägret kommer även att hållas under våren 2017.

För att maximera Nystarten så kommer enbart smoothies, juicer och soppor serveras under veckan. Yoga och meditation liksom verktyg att långsiktigt förändra negativa vanor i livet är dagliga inslag och du kommer åka hem stärkt och med ett mer positivt och lugnt sätt att leva i dagens hektiska värld. Du kommer även att ta del av flertalet föreläsningar som behandlar de senaste forskningsrönen kring sambandet mellan mat och hälsa av David Stenholtz, överläkare i onokolgi och ordförande i Läkare för framtiden.

PRIS PER PERSON:

1 500€ per person (i 2-rums lägenhet för 2 personer)
1 700€ per person (i 1-rums lägenhet för 1 person)
Flygbiljetter ingår ej (Närmsta flygplatserna är Almeria, Alicante, Malaga och Murcia.)

Datum: 22 till 27 november 2016

I PRISET INGÅR:
En två veckors matplan innan nystartslägret
En fyra veckors matplan efter nystartslägret
Föreläsningar om träning, mat och livsstil av Lars Frölander och Dr David Stenholtz, onkolog och ordförande för Läkare för framtiden
Guidad daglig meditation av Mar de Pulpí Sports Centers egen yogalärare
Två dagliga yogaklasser i olika stilar av Mar de Pulpí Sports Centers egen yogalärare
Frukost, lunch och middag med organiska soppor, smoothies och juicer av Lars Frölander och Markus Fagervall
Utflykt och vandring i omgivningen med Mar de Pulpí Sports Centers egen instruktör
Fem nätter i en lägenhet vid havet i Mar de Pulpí som är fullt utrustad
Transfer till och från Alicantes flygplats

Anmälan hittar ni HÄR 

IMG_0692

Anmäl dig tillsammans med din familj, dina vänner eller kom själv och möt likasinnade på plats, allt i en vacker miljö på Mar de Pulpí anläggningen i Almeria. Nystartslägret passar alla som vill ta sin hälsa till nästa nivå. Du kommer att få njuta av hälsosamma organiska växtbaserade soppor, smoothies och juicer varje dag.

Training

If Stockholm Open

DSC04666
DSC04677

Emma och våra tränare :D

DSC04667 DSC04668
DSC04672 DSC04679 DSC04680 DSC04676

Vi hade en grymt rolig dag på Stockholm Open igår! Som vanligt när Vitamin Well bjuder in till event så är det otroligt välplanerat och alltid superkul. Jag mötte upp gänget som skulle vara med på Kungliga Tennishallen runt lunch igår. Det var längesen jag var där nu, så jag hade glömt hur stort och fint det är.

Innan det var dags för att titta på de ”riktiga matcherna” i turneringen, så skulle vi få drillas på planen själva också. Vi delades in i två grupper för att tränarna lättare skulle kunna ge oss bra tips och hjälp. Eftersom de andra redan är väldigt duktiga på att spela, så blev jag helt ensam i ”nybörjargruppen” hehe. Det gjorde mig absolut ingenting eftersom jag fick två egna tränare. LYX!! De hade dock inga planer på att låta mig komma in i spelet i lugn takt, utan det var fullt ös från början. Jag var genomsvettig och helt slut bara efter uppvärmningen. Efter en stund så kom min syster dit och då spelade vi en match i dubbel. Så himla kul!

Efter tennisträningen var det dags att äta middag i Center Court Lounge och titta på kvartsfinalerna. Vi blev bortskämda med fantastiskt god mat från Operakällan och lite för mycket bubbel för mitt eget bästa ;) En superbra dag och kväll med andra ord! Längtar redan till nästa gång.

KRAM

event

Dags för tennis igen!

IMG_4138

Det har blivit mycket tennis den här sommaren, vilket är väldigt kul. Å imorgon är det dags igen. Det är ju Stockholm Open den här veckan och i samband med det så har Vitamin Well bjudit in oss till ett superkul event. Vi att kommer få spela med en tränare vid lunch och sedan se kvartsfinalerna på Kungliga Tennishallen på eftermiddagen. Ser definitivt fram emot det :). Jag tar med mig Madde och min syster så jag ser fram emot att försöka slå den i tennis också haha. Det kommer dock bli svårt tror jag. Nu är det snart dags för mig att åka till gymmet.

IMG_4166

Hoppas att ni har en grym dag.

Träning

En grym kombo!

DSC04593

DSC04575

DSC04130 DSC04131

Box Squats och Bulgarian Split Squat. Det är definitivt två övningar som jag älskar och som är med på min planering nu i några veckor framöver. Under de här sex veckorna så har jag båda två som en del av mitt tunga benpass i början av veckan. Jag tycker att båda övningarna är bra för att bli starkare i både ben och säte. De är även grymma för att hitta kontakten i sätet för de som har svårt med det. Att börja med lite tyngre lyft på box squat och sedan avsluta med lättare (men fortfarande utmanande såklart) vikt på BSS är en superbra komination :)

 

 

 

Training

En lugn måndag

DSC02466

DSC02917

 

Hej gänget! Hoppas att ni har haft en grym helg. Jag har haft fullt upp och jobbat som en tok både lördag och söndag, så idag blir en lite lugnare dag för mig. Jag jobbade fram till lunch och efter det så har jag bara vilat i soffan, ätit mat och fikat på mitt ”favorithak”. Definitivt välbehövligt :)

Snart är det dags att möta Madde på SATS, vilket jag ser fram emot. Eftersom det är en ny vecka så kommer vi att köra pass 1 på min träningsplanering idag (tung benstyrka alltså). Jag ska fota lite från passet så ni ser några av övningarna som är med.

DSC04520

KRAM