Eating

Jag älskar mat!!

IMG_4114

IMG_4106 IMG_4104 P2140213 P2140211 P2140214
Vi har fått så fantastiskt bra mat nere i Båstad! Det har varit buffé till både frukost, lunch och middag. En riktig LYX! Vi har definitivt inte behövt gå hungriga om dagarna. Det kommer verkligen bli tråkigt att komma hem och behöva laga min egen mat igen nu haha.

Någon mer än jag som blir alldeles lycklig av att få njuta av riktigt bra mat?

Motivation Training

Ro i själen

P2140187

P2140191
P2140200
P2140193
P2140189
P2140209
Det är väldigt lätt att bli förälskad i det här fantastiska stället! Så otroligt fint, rofyllt, mysigt och charmigt. Vi har startat våra dagar med att gå upp innan resten av staden vaknat till liv, bara för att hinna njuta lite extra av stillheten i morgonsolen. Det är värt all förlorad sömn i världen. Både jag och Sara är rörande överens om att det är väldigt lätt att leva i nuet här nere. Det finns ingen stress, inga måsten (på samma sätt som hemma). Även fast vi har haft långa dagar och sena nätter här nere så känner jag mig både lugn och utvilad. En väldigt bra känsla!!

event

All about tennis

P2140139

P2140138 P2140140 P2140135
IMG_4140 IMG_4142
IMG_4144 IMG_4138 IMG_4141 IMG_4145 IMG_4185 IMG_4147 IMG_4158 IMG_4163 IMG_4166 IMG_4161
Som ni garanterat har märkt på min instagram oh snapchat, så befinner jag mig nere i Båstad just nu. Jag är här tillsammans med ett riktigt supergäng! Det har varit Ericsson Open har nere de senaste veckorna och den här helgen har det varit final för damerna. Precis ALLT handlar om tennis här nere just nu, jag älskar det! Här om dagen så fick vi riktig proffsträning från Simon Aspelin och Micke Pernfors. De har själva vunnit flera stora turneringar under sina karriärer. Så det är en riktig lyx att ha dem som tränare. Det är lite extra roligt att lära sig från någon som är riktigt duktig också. Det är så motiverande och häftigt att se dem spela och visa olika slag. Jag är verkligen taggad på att spela mer när jag är hemma igen.

Nu är det dags att hoppa i säng, lägger upp fler bilder imorgon :)

KRAM

Träning

Backträning i solen

DSC01871

DSC01875DSC01870DSC01872DSC01882

Att springa i den här miljön är helt underbart! Igår körde jag ett snabbt, effektivt och kul intervallpass i backe. Jag gillar att lägga in backträning  och sprint som komplement till styrketräningen. Det är kul att få upp farten och låta hjärtat jobba. Det är alltid så otroligt skönt efteråt också!

Passet:
10 varv av:

30 sekunder uppför + 3 burpees

vila 30 sekunder mellan varje

Mind Motivation

Livet är fantastiskt.

DSC01717

Jag får ofta frågor från människor jag möter och från er följare, om jag någonsin har ”dåliga dagar”? Många av er undrar om jag alltid är så glad och positiv som jag utstrålar att vara. På den frågan måste jag definitivt svara både ja och nej. Då jag är en väldigt glad person så är de flesta av mina dagar tack och lov bra. Jag älskar livet, jag har alltid nära till skratt och jag är stolt över den jag är. Men självklart känner jag inte alltid så. Jag har mörka och tunga dagar precis som alla andra. Mina vänner och min familj som känner mig som allra bäst vet att jag definitivt inte alltid är på topp. Jag har dagar då jag helst av allt bara vill krypa tillbaka ner i sängen och bara gråta.

Då jag är en väldigt känslostyrd person, påverkar det mig på olika sätt varje dag . Min familj brukar beskriva mig lite som en ”bergochdalbana”. Ena dagen kan allt vara på topp och dagen efter kan jag tycka att allt är skit. Om något inte riktigt blir som jag tänkt så kan jag lätt bli väldigt besviken, sårad, arg och provocerad. Ofta handlar det också om att jag ställer för höga krav på mig själv, eller att jag satt upp orealistiska mål som jag kanske inte alltid når upp till. Om jag har mycket på jobbet eller känner att jag inte riktigt räcker till så kan det ibland vara svårt att hålla humöret uppe. På senare år har jag blivit mer och mer medveten om hur jag funkar och då är det lite lättare att hantera de dåliga dagarna.

Något som verkligen hjälpt mig att känna mig mer levande, gladare, piggare och mer motiverad till livet är den livsstil som jag själv lever och som jag älskar. Att kunna röra mig, svettas, springa med hög musik i öronen, pressa min kropp, kunna känna mig stark, vacker och  och oövervinnelig. DET ger mig så mycket mer energi och levnadsglädje. Träning är den bästa terapin för mig och jag behöver röra på mig för att må bra.

Något som också gör mig gladare och mer tillfreds med livet är att jag slutat lägga energi på vad folk tycker och tänker om mig. Jag har slutat jämföra mig med andra och försöker istället att fokusera på det som är viktigt för mig och de personer som gör mig lycklig. Livet är inte alltid lätt, det blir inte alltid som man vill och människor i vår omgivning kommer alltid att ha åsikter om hur du borde vara eller se ut. Det enda riktiga lyckan kan du bara skapa om du tillåter dig själv att vara precis som du är.

Här är en text som jag brukar läsa den ibland när jag behöver lite extra pepp och motivation. Livet ÄR underbart, även fast man ibland har dagar som man helst vill glömma.

”Life changes every minute of everyday. You lose friends, you gain friends. You realize your friend wasn’t ever really your friend and the person you used to hate can make a really good friend. You look for love. You find love. You loose love. You realized that all along that you have been loved. You laugh. You cry. You laugh so hard that you cry. You do this, you do that. You really wish that you hadn’t done that. You then learn from that, and you’re glad that you did. You have your ups. You have your downs. You see good movies. You see bad movies. You wonder if your life is just a big movie. You look at others and you wish you were them. You than realize who they are, and you are glad you’re you. You love life. You hate life. In the end you find yourself happy to be living life, no matter what’s being thrown at you”.

KRAM