Event med Cecilia

 

Holistic Boost 

Hittas på Skepparholmen utanför Stockholm och i Järvsö

En dag med helhet som ger en inspirerande upplevelse på samma gång som du tränar kroppen, släpper spänning, får ny energi och kunskap.

Cecilias unika klassammansättningar baserade på rytm, kraft och stillhet är temat på dagen. Förvänta dig en uppfyllande upplevelse.

 

Holistic Camps

Tre dagar i Järvsö, fyllda med variationsrik träning, löpning, yoga, tillval kajak och ridning etc. Personligt och enkelt.

”Cecilia med Vänner”

Event med start i Maj på Skepparhomen. Cecilia och någon av hennes många duktiga vänner /kollegor har en heldag med skönt innehåll!

 

2 Comments

 • Reply
  Pia olsson
  17 november, 2015 at 20:44

  Hej Cecilia!
  Vi träffades i Portugal för några år sen,o i våras var jag o Linda o helena från stabilisera,Onsala,på somakurs i Sthlm med er!
  Så jäkla kul o givande o det går jättebra på studion där vi har klasserna;)
  Jag undrar,har du något nyhetsbrev?där man kan se workshops resor utbildningar för dej?
  Är så sugen på o åka iväg på nåt skoj;) det är inte så att ni kommer o ha någon somamind utb tex i anslutning med yogagames i Sthlm ?två flugor i en smäll:)jag har ju gått en del utb för johanna andersson men nu tar hon ju lite uppehåll;)))) mvh pia olsson

  • Reply
   cissi
   18 november, 2015 at 09:16

   Vad roligt att höra Pia!

   Nyhetsbrev på G men inte just nu :) Däremot finns kalendarium på min hemsida http://www.holistictraining.se där allt jag gör ( det mesta…) står. Nästa Soma Mind är inte helt bestämt ännu tyvärr…

   Må gott så länge!

  Leave a Reply