mindfulness Reflektion träning yoga

Rapport på innehållsrik vecka

Nu sitter jag vid mitt skrivbord och känner igen lugnet. Barnen i skolan, Peppe på jobbet. Kaffekoppen har fått matchande gul solros som granne på fönsterbrädan och Ludovico Einaudi i högtalaren.
Puh. Jag andas ut lite. Senaste veckan har varit  intensiv :)

  • Kom hem från  Mallis med Peppe som varit där 5 veckor i rad.
  • Firade vår älskvärda 11 åring med övernattningskalas, tårta, stor studsmatta och allehanda införskaffade för många och onödiga presenter <3.
  • Tittade på ett potentiellt hus att köpa, men bestämde nej, vi stannar där vi är ett tag till.
  • Mitt i veckan var jag på företagargala i Ljusdals kommun. Jag hade äran att få bli nominerad som en av tre finalister till priset Årets Företagare. Först tänkte jag inte så mycket på det, men efter att ha deltagit på ”gala”kvällen där 200 duktiga och trevliga företagare i Ljusdals kommun befann sig – blev jag mer och mer smickrad, då juryn tydligen gör ett ganska stort jobb med att vaska fram uppgifter och omdömen kring de nominerade, vilket gjorde det hedersamt och värmande att få vara med. Känner att jag mest av allt blev glad för motiveringen och att jag kände att jag och mitt arbete blivit ”sett och förstått ” av juryn. Kan jag inspirera någon till ett okonventionellt, glädjefyllt och kreativt företagarliv så är jag glad – jag önskar att fler förstod att man inte alltid starta med en redan existerande produkt eller tjänst, utan att man faktiskt kan hitta på eget om man tycker att det behövs :)

Tack Företagarna / Ljusdals kommun / Region Gävleborg  för den fina motiveringen:

” Cecilia visar att man med ett personligt intresse, en stor passion och ett skickligt varumärkesbyggande kan skapa ett företag och bli ett etablerat namn. Cecilia har startat och driver verksamheten utifrån vår kommun, har flera etablerade varumärken och kunder i hela Sverige, ja även i andra delar av världen. Hon paketerar koncept i gruppträning av olika slag och utbildar instruktörer, genomför camps och eventdagar med mera i sin verksamhet. Cecilia vill skapa glädje och nytta för sig själv och andra, är framgångsrik och lyckas få sina kunder att glöda…” 

 

  • Sedan Stockholm:

”I dag spelade jag in 3 st program i filmstudion hos Yogobe.  Med  röda tajts och uppsvullen mage ( hade någon slags magåkomma i dagarna ) kommer nu en ny Organic Bodywork, en Freepower och Afro. Tror jag både ser galen ut och även pratar lite väl mycket och hysteriskt…. men träningen är bra!
Mitt i stan ligger deras häftiga kontor – känns som ett coolt ”googlestyle” kontorslandskap.
Åkte bilen ner i morse med kaffe och macka och insåg att jag numer är så van vid sträckan Järvsö – Stockholm att jag med 32 mil och parkering ändå kom lagom med 3 sköna minuter tillgodo till avtalad tid. Proffsigt tycker jag :)”

Efter det tog jag bilen ut till  Skepparholmen i Nacka.
”Sitter själv med framdukat fint bröd och smör, sallad, ett glas vin och utsikt över inloppet till Stockholm. Det är lördag kväll och det här är min kvällsmat. Det är en ljuvlig kväll – björkarna har precis slagit ut och fåglar kvittrar som tokiga, dessutom går solen rosaröd ner nu över vattnet. Minns hur jag tidigare i kväll öppnade bildörren och drog ett djupt andetag och suckade högt och befriande av lättnad att få luft och slippa staden. Är det så här dom gör Stockholmarna – tar sig ut eller flyttar ut när de kan, på lite lagom avstånd och till fågelkvittret? För mig är det en arbetssituation, inser att det är lite lyxigt, men det är ett val jag har gjort. Gjorde det för ett antal år sedan när jag bestämt och ordentligt fick nog på ”gymvärldens” oestetiska och själlösa miljö. Ibland är frustration bästa energin för att göra något åt saken och få något bättre. Jag njuter varje gång jag är här. God mat, fin arkitektur, bra service och riktigt ljud. Här har jag på uppdrag av Skepparholmen Spa mina Holistic Boost dagar, Yogadagar och ”Cecilia med Vänner” dagar. Läs mer här om du vill komma på något i höst.  I morgon är det Linus och jag som kör! ”

Dagen blev bra och fylld med gamla vänner och bekanta och nya deltagare. Hemma söndag för en konstig trött dag, benen tunga som bly och gråten nära till hands hela tiden. Men efter yinyoga och en nattsömn kändes allt bättre igen. Igår måndag var jag redo igen för plåtning/film  i Järvsös fina Träteater på Stenegård och det piggade bara upp! Linus och jag jobbar snabbt och energiskt och på två timmar hann vi få fina filmer och bilder till vår marknadsföring för Soma Move.

Nu ska jag snart till bokföringsbyrå för möte och skäll, till tryckeriet 2 mil ut i skogen som tryckt tröjor och i kväll kommer Tobbe ( Karlsson) och äter middag och sover över hos oss, då han ska ha föreläsning i Ljusdal i morgon. Antar att det blir en del skratt med andra ord :D.

Njuter en stund till av skrivbordslugnet….

xcYou Might Also Like

No Comments

Leave a Reply