HEALTHY TRAINING HEALTHY TRAVEL Löpning

Barcelona levererar!

Vi kom till Barcelona sent igårkväll – Norwegian lyckades med 1,5 timme försening vilket gjorde att vi inte var på hotellet förrän efter kl. 1 på natten. Men vi hade lyxen att ha en bil som väntade på oss vid flygplatsen (tack vare arrangören till halvmaran) så allt gick smidigt när vi väl landat.

Idag har vi haft en riktig superdag! Här kommer en redogörelse i bilder (och lite mindre text) då klockan är mycket och vi måste sova för att orka med en lång dag imorgon.

Efter lite morgonmotion åt vi frukost på ett mysigt café (Café Cometa) där jag också lyckades klämma in en timmes telefonintervju.Sen bar det av till mässan för att hämta upp nummerlappar.


Solen har skinit på oss nästan hela dagen!


Vi åt lunch på Brunch & Cake – ett underbart ställe nere vid vattnet som Elisabet rekommenderat. Maten var sjukt god och det var helt ok att ha solen gassande i ansiktet.

 


På eftermiddagen strosade vi runt på stan – rekade start- och målområdet, tog ett glas med våra vänner Emil och Helen (Helen ska också springa imorgon) och njöt av livet i största allmänhet.

Inför kvällen hade vi bokat bord på Flax & Kale som vi också fått rekommenderat. Men innan det hann vi med ett kort gympass; uppvärmning, lätt styrka och rörlighet.
Det var det hela från Barcelona! Nu är det sovdags! Hej svejs!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply