OBS! Tävlingen är avslutad! 

Vilket skidlandslag vi har! En viljestyrka och träningslust som smittar av sig. Efter VM i Falun väntar nya utmaningar. Marcus Hellner springer till exempel Wings for Life World Run den 3:e maj i Kalmar. Och du har chansen att få vara med på ett träningspass med den svenske skidkungen.

Att träna med en av det svenska skidlandslagets stora stjärnor – kan det bli mer pepp än så? Du har chansen att, tillsammans med en vän, vinna en plats på Marcus Hellners träningspass inför löparloppet Wings for life world run.

På dagen den 22 mars träffar vinnarna i vår tävling Hellner tillsammans med övriga deltagare i Stockholm och får vara med på en föreläsning och ett träningspass lett av skidesset.

Så gör du för att vara med och tävla om två platser på Hellners träningspass:

Skriv en kommentar till den här artikeln och berätta varför just du och din vän ska vinna. Vinnaren meddelas senast den 12:e mars.

Och du! Passa på att anmäla dig till årets roligaste och viktigaste morot – Wings for life world run. Ett globalt lopp som startar exakt samtidigt på sex av världens kontinenter där utmaningen handlar om att hinna så långt som möjligt innan en rörlig mållinje (en bil) hinner ikapp dig. Alla pengar som kommer in i samband med loppet går till forskning kring ryggmärgsskador.
Ett viktigt och unikt lopp med start i Kalmar kl 13.00 den 3:e maj. Vi kommer att delta med ett Healthy Living-lag. Kom du också! Det blir kul!
Anmäl dig här.

Marcus Hellner -20

 

Marcus Hellner, fyra på 15 km fristil på VM i Falun. Ta chansen och tävla om ett träningspass med skidesset.