Varmt, härligt och sommarledigt – ändå fortsätter våra bloggare att proppa vår sida full med inspiration.

Sommarens frukostfavorit?

Jessica Clarén som inte ligger på latsidan i sommar utan kör cykellopp både här och där, motar sommarförkylningen i grind med en frukost som ser så god ut att det kan komma att bli en sommarfavorit.
overnight-oats-chia-4

…och till kaffet
Till eftermiddagsfikat, för det blir det väl i sommarskuggan, kommer i alla fall vi att testa något av Sara Rönnes oemotståndliga tips.
19301253575_983030a726_o

Släpp taget om bitterhet och lev livet som du vill
Emma Igelström, som befinner sig på träningsresa på Rhodos i en lite annorlunda konstellation, påminner – med sin vanliga rakt på sak- stil – att inte döma och fördöma. Bra tankar att bära med sig i sommar!
image-300x300
Grillmästarens bästa recept för skönaste grillkvällen – när även kocken kan chilla
Kristins receptskatt har fått tillökning! Nu med grymma recept för varma grillkvällar, från Christian Hellberg, välkänd kock från bland annat Grillmästarna i tv4. Enkla, goda, fräscha!
Betor-916x643
För en regnig sommardag i stan
Erika, som själv väntar tillökning, tipsar om Stockholms just nu bästa lunchrestaurang för den som vill mata kroppen med ”good stuff”.
image1
Sommarsamtalen du kommer att minnas
Hos alltid lika kloka och välformulerade Cecilia Gustavsson får du tankar kring de små men betydelsefulla artighetsfraserna, hur du ger dig själv kraft och konsten att ge sig själv och alla runt sig de där samtalen som verkligen ger energi och mening.
release-me-916x538
Våga vara en ”quitter”
Som en åsikts-shaker ser vi henne. Hon skakar om, rör till det lite, och så lägger hon allt på plats så att man ser saker en liten smula tydligare. I’m a quitter and I’m proud of it, skriver Kristina Andersson. Det är inte alltid fel att ge upp. Läs och ta till dig.
image21
Nytt ekologiskt för huden
Visst vill man ge sig själv, och sin hud, det allra bästa. Kanske speciellt när den ställer upp på att vistas i sol, vind och vatten dagarna i ända. Vår skönhetsguru Kayo är nyfiken på en ny, italiensk serie hud-, hår- och kroppsvård.
philip_martins_24everyday_shampoo_249kr
Bra sommarläsning
En av våra nyaste bloggare, Elna Dahlstrand tipsar om lite peppande sommarläsning.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Omöjligt att INTE bli peppad

Alltid lika kul att följa Elin Kjos, som verkar ha ett av de roligaste jobben, som tar henne runt i Sverige på det ena starka eventet efter det andra. Den friskaste själen i den starkaste kroppen.
YY9A9980