Vi skänker 200 kr till Bröstcancerfonden för varje anmälan till WHHM – missa inte att anmäla dig nu du också! En av våra ambassadörer är populära Lofsan – här ger hon dig sitt bästa löpartips.

Tack vare forskning överlever allt fler sin bröstcancer. Den forskningen vill vi – och våra ambassadörer LofsanSara Rönne, Anna Lissjanis, Petra MånströmJessica ClarénFrida LindströmSofie LanttoSofia Hedström, Sanna Hed, Anna-Lena PettersonKristina Andersson och Erika Kits Gölevik stötta! Så den 22 april springer vi för oss själva, våra mammor, systrar, vänner. Häng med du också!

Anmäl dig här – skriv i koden BRO så skänker du samtidigt 200 kronor till Bröstcancerfonden!

En av våra ambassadörer är Lofsan, träningsprofil och bloggare.

1. Varför vill du springa för bröstcancerfonden?

– Jag tycker om det dubbla syftet där både min egen känsla där jag älskar att springa lopp och där min insats också gör gott för andra. Löpning OCH välgörenhet!

2. Hur springer du helst?

– Jag trivs bäst med min löpträning när jag lyckas variera mig mycket. Korta och snabba pass blandas med längre långsamma, ibland ensam och ibland med vänner och familj. Inga pass ser likadana ut för mig.

3. Ditt bästa löpartips?

– Stanna alltid upp halvvägs i passet och omfamna känslan. Det är så lätt att bara tänka innan och efter passet men det är snarare under passet vi kan lära oss nya saker om oss själva.

 

Anmäl dig här – skriv i koden BRO så skänker du samtidigt 200 kronor till Bröstcancerfonden!

LÄS MER OM LOPPET

Ps: Du vet väl att du kan välja mellan att springa hela loppet eller dela sträckan med en vän? Du får också träningsprogram, pepp och inspiration hela vägen fram till loppdagen!

Nina Nyström