Att vakna pigg på morgonen och ha en fin balans i sitt liv är Ulrika Davidssons defintition av hälsa. För att nå dit äter hon rätt så ofta hon kan, rör på sig och ser till att få frisk luft och god sömn. I januari kommer hon ut med en ny receptbok – Nya kickstarter med Ulrika.

En bok om kickstarter. Varför?
Jag har sedan flera år tillbaka jobbat med att göra färdiga menyplaner med lättlagade recept till människor som vill ha min coachning att gå ner i vikt. Detta är mycket uppskattat och det är enkelt att följa. Sedan jag släppte min förra bok Ulrikas Kickstart 2013 har efterfrågan bara blivit större så därför har jag nu gjort en ny bok med nya recept och kostplaner! .

Vill du läsa mer om Ulrika Davidssons matfilosofi, kan du göra det här.

De här recepten ur ”Nya kickstarter med Ulrika” hittar du i bloggen Healthy Dinner:
Laxfilé med korianderkräm
Rostad paprikasoppa med gojibär och krasse
Varm fänkålssallad med räkor
Kardemummamuffins på mandelmjöl