En vårig sallad med citronette, sallad med krispiga morötter och ett fräscht fiskrecept. Ibland är det gott att blanda upp buffématen med något nytt och friskt. Testa något av Markus Aujalays recept i påsk – som en glad överraskning på ett traditionellt påskbord eller som en vårlig rätt när grillen åker fram.

Markus Aujalay är kocken som driver krog både i Stockholm och i Åre. Som vunnit årets kock, synts i tv-rutan och som ständigt kommer med nya kokböcker. Det gröna har nästan alltid huvudrollen i Markus Aujalays kokböcker. Så även i den senaste – Markus vår- och sommarmat. En sommarkokbok fylld av inspiration från Markus barndom, från resor, trädgårdsfester och utflykter.
Hitta några av recepten från nya boken här.

Ugnsbakad_gös

Gös med vitlöksmajonäs – ett av recepten Marcus Aujalay bjuder Healthy Living på i påsk. Foto: Ingvar Eriksson och Tina Axelsson