Att kombinera semestern med träning är mer populärt än någonsin, inte konstigt då du kommer hem fullproppad av endorfiner och ny energi (snarare än lite däst, trött och fulläten ;).
Healthy Livings Erika Kits Gölevik (som själv är träningssemester-frälst och har rest med Springtime Travel i många år) ger dig fem anledningar att ge dig själv en träningsresa i julklapp:

Trött i kroppen pigg i hjärnan. Du vill att semestern ska göra gott? Du behöver vila? Ja… men – är det hjärnan som behöver vila eller kroppen? När du kombinerar att vila hjärnan med rörelse, roliga människor och nya utmaningar blir semestern dubbelt bra och du kommer hem som en ny människa: Trött i kroppen, utvilad i huvudet och full av energi.

Träffa trevliga människor. Det är något särskilt med folk som väljer att åka på en träningsresa, troligen hänger det ihop med att de faktiskt mår väldigt bra när de kommer iväg och rör på sig. Men faktum är att ALLA är så otroligt trevliga, öppna och positiva. Reser du med en vän, partner eller ensam? Spelar ingen roll! Du kommer trivas och träffa sköna människor.

Få en ”kom i gång-kick”. En vecka med ett smörgåsbord av träning – allt från dans till kampsport, styrkepass, löpning, stavgång och yoga. Här finns något för alla och när du kommer hem är du mer motiverad än någonsin att hålla i din nya sköna livsstil.

Passar alla. Bara supervältränade träningsfreaks på en träningsresa? Nej, inte alls! På Springtimes Trainingcamps (som är de jag åker på) passar alla in – klasserna anpassas efter dina behov, instruktörerna är superproffsiga och det finns massor både för dig som ser resan som ett tillfälle att komma igång med träningen, och för dig som vill vässa formen.

Du får ha kakan och äta den. Tro inte att en öl på stranden, softa timmar i solstolen, glass och god mat försvinner bara för att du är på en träningsresa. Tvärtom – du får det, också!
Du bestämmer själv hur mycket (eller lite) du vill träna och handen på hjärtat – de bästa stunderna är ofta de där med en kall dricka i eftermiddagssol och ett löppass i benen. Då är livet gott!

Hoppas vi ses på trainingcamp i vår! Jag är bland annat ledare på Kreta 5/5 till 12/5, kom och träna med mig och en massa andra grymma ledare!
Ange rabattkoden healthy living när du bokar så har du chansen att vinna ett lyxigt träningskit. Bokar du innan den 31 december får du dessutom 750 kronor rabatt på din resa. Läs mer om resan här.

Mer info om träningsresor: www.springtimetravel.se

Den här artikeln är ett samarbete med Springtime Travel.