Bliss Mind

Älskar, saknar och önskar mig

Jag älskar IHJÄL listor och särskilt om de kommer från mina bloggkompizar här på Healthy så klart! Elna och Jessica har under veckan skrivit om vad de älskar, saknar och önskar sig – här kommer mina tre bucks:

Jag älskar listor! Okej skoja. Jag älskar att jag just nu sitter på tåget till Skåne, där jag ska träffa mina galna små (eller, en gång var de små och sen fattar jag ej vad som hände) syskonbarn och några till. Jag ska prata sönder örona på min mamma like it was 1989.

Jag saknar min man som inte ansluter förrän senare. Buhu! #unindependentwoman2015. Men vad är det för fel med att älska någon egentligen? ÄR DET SÅ FEL som stackars Ralf Edström hade sagt… (Handen upp om du fattar vad jag refererar till!)

Jag tycker så mycket om tanken på att jag snart åker på semester och ej tänker på mänsklighetens förfall, nättroll eller livets skörhet på flera, flera daaaar. Jag slipper också tänka på om jag ska välja fuskpälsen, finkappan eller dunjackan FÖR JAG KOMMER INTE BEHÖVA NÅN JACKA, FATTA DEN GREJEN DÅ!!! Jag vet… stora problem. Buhu.

Jag brukar vara ute i god tid och sedan fastna i något helt sjukt ointressant, typ jämföra femtioelva olika fleecetröjor i julklapp till pappa och bli sen ändå. Det skäms jag sååå mycket för, men det är som att jag inte kan sluta vissa grejer som jag har påbörjat innan jag blir klar! Då mår jag dåligt. Diagnos???

Jag önskar mig faktiskt fred på jorden i julklapp för första gången någonsin. Har aldrig riktigt fattat grejen eftersom det ändå aldrig verkar bli av. Men nu känner jag att det enda rimliga på riktigt är att önska sig det. Död åt klassklyftor och maktmissbruk.

Jag behöver få göra någonting som jag känner mig riktigt briljant och duktig på. Det var alldeles för länge sedan som jag kände totalt megalomani.

Jag fick den mest fantastiska adventsklappen häromdagen – en julkalender MED 24 HIMLA PAKET från Bodyshop. Fy sjutton va gulligt. Blev så himla glad, ville sova med den i sängen. Men, fick sova med han som gav den till mig i alla fall, alltid nåt <3

Jag blir glad när min kille skickar roliga kattklipp som detta. Döööör. Obs, är nästan alltid glad även utan klipp.

Jag längtar efter eller snarare till nästa helgs yin yoga-workshop med JOHANNA ANDERSSON, min idoooool. Är 70 procent rädd och 60 procent pepp. Och inte jättebra på matte.

Jag mår bäst när jag känner att jag gör nytta och är effektiv och liksom funkar. I alla sammanhang. Och när jag märker att jag gör det jag vill, inte det jag tror att jag borde. Det är fint.

Vad älskar, saknar och önskar DU?

You Might Also Like

18 Comments

 • Reply
  Älskar, saknar och önskar | Fitness & Hälsa
  24 april, 2019 at 16:02

  […] såg den först hos Jessica och sedan hos fler, som Jeanna, Anna och Elna. En sådan där lista, som jag bara var tvungen att skriva här hos mig också. […]

 • Reply
  elna
  30 november, 2015 at 08:42

  Så glad att du också gjorde listan!!! <3

 • Reply
  Älskar, saknar och önskar - Fitness & HälsaFitness & Hälsa
  29 november, 2015 at 07:46

  […] såg den först hos Jessica och sedan hos fler, som Jeanna, Anna och Elna. En sådan där lista, som jag bara var tvungen att skriva här hos mig också. […]

 • Reply
  Ceilia
  29 november, 2015 at 06:55

  Åh, vilken julkalender, avis! Kanske skulle säga det i förbifarten till min Thomas ;)
  Kanske snor din lista någon dag….:)
  Kram Cia

 • Reply
  Mari
  28 november, 2015 at 19:44

  Kärlek på alla dina sådana här listor =)

 • Reply
  Älskar, saknar, önskar - Trend o Träning
  28 november, 2015 at 16:57

  […] runt en lista på många bloggar som jag inspirerats av. Så här skriver Elna, Jessica  och Jeanna – mina bloggvänner på Healty Living om vad de älskar, saknar och önskar sig. Ämnen […]

 • Reply
  Emma
  27 november, 2015 at 21:45

  Jag saknar att få göra någonting som jag är riktigt bra på, precis som du skrev. Jag saknar att bli rådfrågad, att få fungera som bollplank och egentligen att få känna mig som en någorlunda smart människa med en universitetsutbildning öht. Efter en höst med ett jobb som har passat mig såå dåligt funderar jag på om jag egentligen kan någonting alls egentligen? Idag gjorde jag i alla fall min sista dag och det kändes som jag blev ett halvt ton lättare bara jag klev utanför jobbets dörrar, stängde och visste att jag inte behövde spendera en enda ångestfylld dag där mer.

  Jag älskar att framtiden förhoppningsvis kommer innebära nya utmaningar, som kommer passa mig. Jag älskar också att den där Thailandsresan bara är några veckor bort.

  Jag saknar mitt självförtroende, mitt driv och min magkänsla. Jag saknar känslan av att jag duger. Yoga, kramas med familjen, läsa böcker och umgås med vänner ska få bli min medicin nu i december. Tack för dagens terapistund <3

  • Reply
   minatraningstajts
   28 november, 2015 at 08:28

   Åh jag förstår dig precis! Jag känner så i perioder, och i andra att jag är så himla strålande, en talang. Det måste så klart inte alltid vara det sista, men det första är hemskt. Jobbet är ändå en så stor del av ens liv. Det låter som att du har en underbar tid framför dig! Tänker du på vad du ska göra sen eller låter du det bli som det blir?

   • Reply
    Emma
    30 november, 2015 at 09:25

    Ja men så är det nog.. Det måste också få gå i perioder tänker jag, precis som resten av livet. Men när det var så otroligt tydligt vad det var som fick mig att må dåligt så var jag tvungen att avsluta det. Idag gör jag min första (frivilliga) dag som arbetslös! Jag har sökt några jobb och varit på intervjuer och också sökt kurser till våren. Så nu hoppas jag att jag kan låta de tankarna vara och försöka bli hel igen. Skaffa energi, självförtroende, livslust..
    Stor kram!

    • Reply
     minatraningstajts
     30 november, 2015 at 09:45

     Det låter som att du är arbetsfri och inget annat! Fy sjutton vilken modig kvinna du är. Bra gjort. Det är faktiskt så väldigt mycket svårare att följa hjärtat och bryta destruktiva mönster än vad det låter. Så kudos till dig!

     • Emma
      30 november, 2015 at 21:39

      Tack snälla du för peppen <3 Arbetsfri låter rätt härligt ändå ju! Kram!

  • Reply
   minatraningstajts
   28 november, 2015 at 08:29

   Förresten, stort tack för din fina kommentar!

 • Reply
  Pamela
  27 november, 2015 at 18:36

  Jag snodde listan! Och är så avis på din julkalender. Trevlig helg!

  • Reply
   minatraningstajts
   28 november, 2015 at 08:26

   Åh vad roligt! Ska kolla! Kram och go helg tebax.

 • Reply
  Annica
  27 november, 2015 at 18:30

  Oj, vad längesen jag kommenterade. Vilken underbar lista! Och fantastiska Jeanna-svar :) Blir ju galet avis på din workshop i yinyoga med Johanna som även är min stora idol. Hittade yinyoga nu under hösten och är beroende. Fullkomligt! Du kommer ha en helt fantastisk nästa helg. Och en nu med så klart :)

  • Reply
   minatraningstajts
   28 november, 2015 at 08:26

   Jag har inte gjort alls mycket yin utan ville gå nåt med Johanna – och eftersom jag tycker mycket om meditation tror jag att yin blir lysande för mig.

 • Reply
  Rund är också en form!
  27 november, 2015 at 18:28

  Haha! Matte är inte så noga (för det mesta). Avis på yin-yogan! Njut åt mig också; Jag kan ju sno de där extra 30 %…. ;-)

  Kram M

  • Reply
   minatraningstajts
   28 november, 2015 at 08:25

   Ja det är ju din grej, yin! Kram Malin!

  Leave a Reply