Bliss Eating Löpning Mind Training Yoga

Utvärderar oktober – en riktig outdoor-månad

Hej kompisar! Har du en bra lördag?

Måste säga att min blev ganska bisarr, eftersom jag vaknade klockan tolv. T o l v ! Det var ett tag sen.

I dag är oktobers sista dag, så jag passar på att utvärdera. Hur gick det med målen jag satte upp för en månad sen? Så här:
HjaertaVara jättejättejättemycket med min familj <3
Jaa! Jag har faktiskt lyckats med konststycket att vara närvarande hemma. Vilket i sin tur har gjort det så mycket lättare att vara närvarande när jag gör helt annat – för jag har sluppit känslan av att vara splittrad. Förstår du hur jag menar? När jag inte är närvarande hemma har jag svårt att vara det borta och vice versa. För att jag vill vara på det andra stället och ”gottgöra”. Har varit underbart att slippa känna så.

HjaertaSpringa ännu ett långpass längs med Brunnsviken.
Nä, det här blev det inget med. Känner ingen som helst sorg över det.

HjaertaSpringa ett upptäckarpass i annan fin miljö – gärna någon med blandning av stad och skog. Kanske Djurgården?
Ja tänk att det här gjorde jag så sent som i dag! Dock inget regelrätt långpass och inte på Djurgården – men jag tog en alldeles ny tolvkilometare via Karlberg-Huvudsta-Ulvsunda-Traneberg. Jag har haft snyggare rundor, men det var ändå väldigt skoj med Styrkebyrån i örona. Älsk på höstlöpning!

HjaertaÄta långa höstmiddagar på mysiga små Vasastadshak med mina vänner!
En enda sådan där mysig middag med vänner blev av, men desto fler med familjen. Särskilt förra helgen när mina föräldrar var här. Då åt vi oss bokstavligen genom Vasastan.

HjaertaNästa helg är jag och teenie ensamma hemma och då tänkte jag hålla ett eget retreat. Det vill säga, gå på några yogaklasser, laga god mat i långsam takt och göra omoderna grejer som att sänka en och annan pappersbok.
Nä, yogan har verkligen hamnat på efterkälken sedan jag fick bihåleinflammation och inte längre kunde andas med näsan eller ha huvudet nedåt. Inte så himla konstigt ändå.

HjaertaLaga massor av god höstmat, som vegetariska grytor och nån grön lasagne. Jag vill verkligen öva mig att använda matlagning som avkoppling.
Jaaa! Jag är så nöjd över hur jag inledde oktober matmässigt. Njöt verkligen av att stå i köket och gjorde SÅ god mat. Tänkte återupprepa denna nya vana i morgon. I november. ;=)

HjaertaVara ute så mycket jag bara kan. Oktober är en vacker månad!
Det här har nog varit det mest tongivande under min oktober. Jag har varit ute så mycket! Lite tack vare ett fantastiskt köp – Power houdin som jag egentligen vill bära varje dag…

Allt som allt en månad som jag kommer att minnas med ljus. Jag är stolt över Sverige i oktober. Inte över de illitterata ”Sverigevännerna” där ute (hur kommer det sig att alla rassar är så bedrövligt dåliga på det skrivna svenska språket..? Och att de har tid att häng på flashback och twitter hela dagarna?), inte dem som eldar ner den första trygga plats en flykting kommer till. Men de andra. Vilka hjältar Sverige har visat på i höst!

Hade du någon bucket list för oktober? I morgon kommer min för NOVEMBER! Woha.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Erika
  1 november, 2015 at 13:52

  Jamen power houdi är nog det bästa NÅGONSIN. Har två stycken, en med hätta (heter det så på utomskånska också? haha) och en utan, med hög krage (power jacket) Kan inte leva utan dessa <3

  • Reply
   minatraningstajts
   2 november, 2015 at 13:29

   Haha! Huva är nog fackuttrycket ?? Älskar den!

 • Reply
  Paula
  1 november, 2015 at 09:19

  Alla rassar har dessutom gått ”Livets hårda skola”, skrattar högt varenda gång jag ser det.

  • Reply
   minatraningstajts
   1 november, 2015 at 12:41

   Underbart!

 • Reply
  Anna (orka mera)
  1 november, 2015 at 05:50

  Och jag som precis fick en sån power hoodie i födelsedagspresent. Nu kan det bli ordning på mitt uteliv också! Ingen bucket-list för oktober och ännu ingen för november. Men det var en kul idé, jag kanske ska göra en!

  • Reply
   minatraningstajts
   1 november, 2015 at 08:02

   Helt ärligt bästa plagget jag ägt! Den är helt underbar. OBS har den inomhus också. HELA TIDEN.

  Leave a Reply