Mind

Halvfrisk

Jag försvann lite. Och blev sjukskriven. På halvtid. Jag är halvsjuk. Eller halvfrisk. Hur man nu ser det. Jag tänkte direkt att jag ville blogga om det, berätta hur det är att vara halvsjuk (och numera kanske halvfrisk) fast det blev liksom inte, så jag antar att jag inte ville. Egentligen. Jag har ingen lust att statuera något exempel på någon som nästan kör slut på sig och bromsar precis framför kanten. Jag är alldeles för självmedveten för att göra sånt. Tänk, jag visste inte ens att jag kunde tänka så. Att jag liksom skulle känna mig korkad när allt blev vimsig trötthet. Aldrig i livet att jag skulle tänka så om en vän.

Min doktor säger att jag är understimulerad och jag tror att min kille ler bakom servetten när han får höra det. Han tycker att jag är lite för bra på att stimulera mig. Men det är en sak att hålla sig jäkligt upptagen. En annan att göra saker som faktiskt utmanar ens verklighet lite grann. Faktum är att jag har ägnat mycket tid åt att vara alldeles för upptagen för att hinna göra det.

Nu ska jag inte precis gå ut i världen som halvfrisk och i allra första hand ta mig an en massa utmaningar. Men jag ska ladda och bädda för dem. Tala om för mig själv att det är nu det blir av. Eller i alla fall, att det är nu det börjar.

Det finns liksom ingen återvändo. Ingen möjlighet att bara stanna kvar.

Och jag tror att det är viktigt att jag skriver det här, eller alltså att någon gör det. Fy sjutton för att bli en sån som bara ser till ytan, som försöker verka glittrigare än jag faktiskt är! Just nu växlar jag mellan plötsliga tårar, gyttja upp till bröstet och att ibland orka vara rosa rouge. Livet är sånt. I alla fall de liv som jag har studerat.

Kläder Mind

Gratis garderobsboost

Typiskt bra oktoberboost: ut med sommarkläderna och in med SPEJS i garderoben. Så värd söndagsaktivitet.

Jag har varit rätt trött på mina kläder på senaste. Fnyst åt kapseltrenden på Insta. Jag behöver inte mindre grejer, jag behöver mer.

Trodde jag.

Sedan packade jag undan allt som är barärmat och bikini och shorts och vips såg jag hundrafemtielva skitsnygga höstklänningar som jag helt glömt av. Bam.

Så passande eftersom jag arbetar på att boosta det förbisedda sparkontot också…

Sånt jag inte haft på länge lade jag överst. De snyggaste grejerna får ligga längst in, längst bort. Dem kommer jag ihåg att ta fram ändå.

Jag tycker om att rensa. Också det en slags nystart. Oktober har börjat ypperligt bra.

För övrigt har jag bestämt mig för att det är hudfärgade strumpbyxor som gäller månaden ut. Synd bara att de jag har visst får mina ben att se en gnutta syrefattiga ut…

Har du något spännande system i din garderob? Jag tar emot all inspo jag kan få på den fronten.

Bliss Mind

Sinnesro

Här nedan ser du ett av mina ”skydd” mot negativ energi (skapad i min egen kropp) i oktober (och 4-life). En version av Sinnesrobönen som passar mig. Hittade den på Cecilia Gustafssons blogg i våras. Tycker mycket om att läsa den högt om morgnarna och nu ska jag återuppta den vanan. Gjorde en pdf med sinnesro och skrev ut och om du klickar på länken kan du också få den, om du behöver lite ro.

Kram på er!
sinnesro