HEALTHY MIND

Att motbevisa blev min drivkraft

”Tänk tuff träning med kettlebells och skivstång men med största värme och omtänksamhet. Betty driver Växjö´s coolaste gym, the B-ROOM, och inspirerar till hälsa och styrka utan att linda in allt i bomull. ” Sporthälsas beskrivning av mig i deras 10 bästa hälsobloggar tips.

Tänk att jag kommunicerar i text och tal, att jag får uppskattning för det! DET är fortfarande stort för mig. Du som känner mig, vet min bakgrund, vet min drivkraft.

Sverige blev mitt hem året jag fyllde 15 år. En inre glöd tändes när min syokonsulent försiktigt förklarade att jag drömde för stort, det är svårt att lyckas som invandrare. Att motbevisa blev min drivkraft, jag ville visa att jag dög och att jag skulle visst lyckas.

Allt är inte inlindat i bomull, livet och dess hinder har en hel del hårda kanter. Men hitta den inre glöden och låt svårigheter du upplever bli en drivkraft framåt.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Sara Borg
  11 juli, 2017 at 17:13

  Drömde för stort? Men alltså fy faan va irriterad jag blir. Visst, jag kan förstå att en syo måste tänka med ett visst mått av realism men då är det väl snarare till hjälp att bryta ner den stora drömmen i delmål, och så man helt enkelt ser hur långt man tar sig, i stället för att bara avskriva det med motiveringen att det är för stort?! Heja dig som gjort detta till en motivator, det är grymt. Jag vill helst inte tänka på de som denne syo också knäckte, för sådana finns det säkert också. Tack för att du finns och sprider klokhet!

  • betty-wassenius
   Reply
   betty-wassenius
   11 juli, 2017 at 17:29

   Tack för att du skriver <3

  Leave a Reply