Enkelhet Frihet Natur Själ

En stund på jorden

Det var en gång en människa, som förhandlade bort det som betydde allra mest. Det var en gång en mänsklighet, som glömde att just nu är allt vi har. Det var en gång en sekund, som blev den allra sista.

En dag ska jag vara en av dem som levat för längesedan. En dag är det inte längre sent, utan för sent. En dag kan jag inte längre vända blad, förändra saker och ting i morgon, eller skjuta upp det som innerligt brådskar.

Med kniv mot strupe, vet vi alla vad vi skulle göra, om livet fick välja åt oss. Med hjärta i hand, vet vi vilka vägskäl vi väjer undan för. Med en nedbantad kalender, kan vi inte undgå att lyfta kärnan.

En stund på jorden. Ett hjärta som slår. Vägskäl och kotpelare som fortfarande väntar. När vinden tar tag i skog och äng, är det för att påminna oss om att just nu är allt vi har. En sekund. Som kan bli den allra första.

Och så lite gott och blandat som vanligt 🙂

  • För er som har tänkt gå inspirationskursen i kreativt skrivande på Öland den 1-3 september, glöm inte att boka då platserna fylls på snabbt. Mer info här! <3
  • Vi är nu inne på de sista 3 veckorna för mitt vägledningspaket som ni hittar här. Som HL-läsare får ni hela 1000 kronors rabatt när ni uppger kod #HL3385.
  • Jag vill också flagga för att jag kommer att sluta skriva för Healthy Living när juni är till ända. Jag har verkligen uppskattat mina 1,5 år här, men vill man skriva böcker och har mycket på sitt bord, måste man skala bort det som tar tid från att skriva böcker. Walking my talk. 🙂 Vi säger dock inte hejdå ännu, det kommer fler inlägg innan det är dags. Och jag kommer också att fortsätta skriva på min egen sida här då och då framöver.

Det var allt för nu! Ta vara på er – och er stund på jorden.
Sofia x

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply