Mind Training

Träna utan krångel

Hej

Ett av mina måtton genom åren, både till vänner, läsare & åhörare vid föreläsningar är just att göra träningen så enkel som möjligt. Misstaget som jag märkt att många gör att det blir ett stort projekt. De måste ha speciella kläder, gps, stegräknare, redskap, köpa gymkort, hitta tiden som de inte anser sig ha, för långt till gymet, för mörkt, tycker inte om att svettas, har lite ont i en axel…..listan av ursäkterna och krånglet kan göras nästan hur lång som helst.
Och då har man helt missat poängen tycker jag. För om tanken är att komma iform, må bättre, bli piggare, starkare och bli en ännu bättre version av sig själv….så finns träningsmöjligheterna precis framför näsan. Och det är helt gratis. Och tid har alla. Det handlar om att prioritera. Gå upp en kvart tidigare än normalt till exempel eller skippa tv på kvällen (eller tiden framför sociala medier). Vips, så har du massor av tid. Jag lovar. Det finns ingen som är iform som inte prioriterat sin tid. Inget resultat i världen kommer automatiskt. Passa på att göra något roligt av det.

Om man avsätter 15 min om dagen så kommer man extremt långt, sen kommer det ena leda till det andra. Det blir 1 tim & 45 min träning i veckan. Det kommer att märkas på kroppen. Lovar.

Bara gör det. Svårare än så är det faktiskt inte.

Ha en skön dag & en underbar helg

Styrkekramar / Shirin

 

 

IMG_1011 IMG_1034 IMG_1155Lite yoga på ett hotellrum i Italien. Något nyvaken i mina pyjamas, men det va såååå skönt och så satte jag på lite härlig musik i bakgrunden. Sen var jag redo för dagen!IMG_1290 IMG_1311 IMG_3027

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Krångla inte till livet | HEALTHY LIVING
    12 augusti, 2015 at 15:00

    […] Träning utan krångel Men ååååh. Hinner inte träna, måste fixa barnvakt, hitta rena träningskläder, äta ett mål mat och stå i kö till alla redskap. Följ Shirin Djavidis råd och gör träningen krångelfri och enkel. Då blir den av. […]

  • Leave a Reply