INSPIRATION & MOTIVATION

FYLL DITT LIV MED DET DU ÄLSKAR

Att fylla mitt liv med sådant som inpirerar mig och som inte minst påminner mig om det jag älskar med livet, är något som jag gör ofta. Om ni skulle kika i mina antäckningsböcker, i mina mappar på datorn så skulle ni se en massa quotes och inspirerande bilder, bra filmer/dokumentärer, dikter och tankar nerskrivna och sparade.

Tror så starkt på att vi själva kan påverka våra liv till det bättre med enkla verktyg som att – omge oss med positiva människor, fylla på med det som inspirerar, göra mer av det som gör oss glada, läsa inspirerande böcker, resa, våga utmana oss själva och ha sådant i våra liv som stärker oss och påminner oss om dem vi önskar att vara.

Det finns så mycket som ger mig innerligt mycket glädje, men också jag behöver påminna mig själv om det då och då!

Mitt tips till er: Fyll era liv med allt sådant som ni älskar – klipp och klistra! Spara ner bra saker, lär er något nytt, våga ta steget, omge er med spännande människor..ni förstår säkert vad jag menar!? Det är ni som är huvudpersonerna i era liv, ni som bestämmer, ni som kan forma och fylla, ta bort och lägga till – glöm aldrig det

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply