INSPIRATION & MOTIVATION

GIVEAWAY – VINN YOGAKLÄDER FRÅN RUN&RELAX!

Visst är du sugen på att addera lite nytt i träningsgarderoben? Just nu har jag en Giveaway på instagram i samarbete med Run&Relax där du och dina tjejkompisar kan vara med och vinna ett par byxor i modellen jag har på mig i bilden, samt två snygga toppar ett i vitt och ett i rosa.

För mer information till hur du kan gå till väga för att vara med, klicka här!
Tävlingen gäller i Sverige, Norge och Dannmark.
Vinnaren utses onsdag den 13/7 – lycka till! 
runandrelax
I’m currently having a giveaway-contest on instagram in collaboration with Run & Relax where you and your girlfriends can participate and win a pair of pants in the model which I’m wearing in the picture, and two stylish tops one in white and one in pink. For more information on how you can join, click here! To be able to participate you’ll have to live in Sweden, Norway and/or Denmark. Winner will be chosen on Wednesday 13:th – good luck!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply