BARCELONA TIPS TRAVEL TIPS

SUMMER HIKE

I helgen hoppade vi på tåget (Renfe) och tutade iväg till Vilanova (i la Geltru), stoppet efter Sitges. Därifrån började vi vår hike längs kusten in till Sitges, en perfekt söndagstur om man önskar att vara aktiv på sin vilodag! Innan vi tog tåget tillbaka in till Barcelona stannade vi vid en av de flera ”gömda” stränder och njöt medelhavet!

Om ni vill göra något utöver city och strandlivet inne i Barcelona, kan jag verkligen rekommendera den här turen! Räkna dock med att det blir en heldagsutflykt om ni stannar för att bada!


This weekend we jumped on the train (Renfe) and went to Vilanova (i la Geltru), the stop after Sitges. From there we began our hike along the coast to Sitges, a perfect Weekend trip if you want to be active on your rest day! Before we took the train back to Barcelona, we stayed at one of the several ”hidden” beaches and enjoyed the Mediterranean sea!

If you want to make something outside city and beach life in Barcelona, I can really recommend this tour! However, expect to be gone the whole day if you stay for a swim!

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Ramona
  8 juni, 2016 at 05:56

  Vad härligt det ser ut <3

  • sassa
   Reply
   sassa
   8 juni, 2016 at 08:03

   Så magiskt! Rekommenderas starkt om du har vägarna förbi :) Kram!

  Leave a Reply