TRAVEL TIPS

MORNING OATS IN SOUTH AFRICA

I somras befann jag mig i Sydafrika och som alltid när jag reser är jag noga med att leta upp riktigt fräscha veganhak och det här stället blev snabbt en favorit! Nu är kanske inte just Johannesburg är bästa staden att befinna sig i, men är man där och mellanlandar är det här stället ett absolut måste! Fresh Eart Food Store är en restaurang/butik där du hittar absolut allt du behöver och lite till. Det var också där jag köpte mina kallpressade juicer. Trevlig personal (även om service är slow slow slow, men så är det generellt där) och en massa gott på menyn, bland annat denna varma och smakrika äppelgröt toppad med en massa krossad mandel och banan. 
oats
This summer I went to South Africa and as always when I travel, I am sure to look up fresh vegan restaurants and this place quickly became a big favorite! Johannesburg might not be the best city to travel to, but if you’re there this place is an absolute must visit! Fresh Earth Food Store is a restaurant / shop where you will find absolutely everything you need and more. It was also where I bought my cold-pressed juices. Friendly staff (even if the service was slow slow slow) and a lot of good stuff on the menu, including this apple porridge topped with a bunch of crunchy almonds and bananas.
southafrica
En hel disk med raw glutenfria treats – ville smaka allt!

So many delicious healthy raw gluten free treats, wanted to try them all! 
smoothie
Ett stor mandel protein smoothie tillsammans med en morotsjuice – just morotsjuicerna i Sydafrika var to die for!

A large almond protein smoothie along with a carrot juice – the carrot juices in South Africa was to die for! So good! glutenfree
Adress: 103 Komatie St, Johannesburg, 2195, Sydafrika

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Zahra
  11 januari, 2016 at 13:01

  Morotsjuicen ser himmelsk ut!

  • sassa
   Reply
   sassa
   11 januari, 2016 at 13:24

   Den var så god! :) Kommer ett favoritrecept på juice i veckan!

  Leave a Reply