Event Träning Träningsprogram

Nyårsträning

2017 slutade på topp. På förmiddagen samlades vi ett gäng tjejer på Studio Levels för nyårsträning under ledning av grymma Charlotte Beijer som bland annat håller bootcamps och PT-sessions. Jag är så glad att jag lärt känna Charlotte, hon sprider alltid en sådan härlig energi!

Här kan ni se upplägget på passet, många burpees i roliga varianter! Eventet hölls i samarbete med Sportamore och Nike som sponsrade med fina skor och linnen. Vi körde ett HIIT-pass (högintensiv intervallträning) på 45 minuter. Fullt ös och jag halkade till och med i min egen svett på golvet 😉

Som om vi inte fått nog av burpees var jag och Charlotte med i en utmaning efteråt där vi skulle göra så många burpees som möjligt på en minut. En väldigt lång minut. Jag hade ingen aning om hur många jag skulle klara av att göra, men ska bli spännande att jämföra senare i år.

Starka tjejer efter passet. Så kul att träna tillsammans med andra.

Gott nytt träningsår!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Moa
  11 januari, 2018 at 18:48

  Så roligt att träna ihop! DU var grym! 😀 Haha ja det blev några stycken, håller tummarna att det lönar sig för oss 😉

 • Reply
  Charlotte Beijer
  7 januari, 2018 at 14:38

  Åh, vilket fint inlägg, Moa! Du var otroligt grym! Och även grym på burpees. Du fick ju göra en del… 😉

 • Leave a Reply