Event Träning

Test av cage trainer med utsikt över Stockholm

Igår var jag inbjuden till ett roligt träningspass med Malin och Mårten Nylén där vi fick testa Abilicas cage trainer. Eventet hölls på Urban Delis takterass med vacker utsikt över hela Stockholm.

Cage trainern är en träningsställning som kan användas för allt ifrån chins och armgång till att koppla på olika redskap som ringar, gummiband eller varför inte en gunga.

Den passar bättre i en trädgård än i lägenhet, men ringarna vi fick köra med ska jag testa att sätta upp i ett träd. Sådana ringar kan vara så snygga att hänga framme som inredningsdetalj om man har plats hemma. Jag drömmer om ett hem med hög takhöjd där jag kan ha ringar, klätterrep och en gunga!

Jag och Annika synkroniserade vår rodd i ringarna.

Träningspasset var upplagt som cirkelträning med övningar i, på och bredvid cage trainern. Vi körde utfallssteg, rotation med gummiband, hängande knälyft, rodd i ringar och burpees.

Kanske ser det harmoniskt ut men här börjar det kännas rejält i handflatorna.

Dansstopp med inte nudda mark! Som alltid med det här gänget blir det mycket skratt och plats för dans, lek och rolig musik. Träning jag gillar.

Vinsten av att röra på sig kommer för mig varken i form av kilon, centimetrar eller prestation. Utan i form av känslor som den här. Endorfinrus, mindre ångest, mer närvaro och gemenskap.

Lite mer uppstyrda då det var dags för gruppbild. Sen väntade god frukost!

Tack alla inblandade för en härlig morgon!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Abilica Cage Training på Urban Delis takpark – en spekatkulär träningsfrukost som bjöd på träningsglädje utöver det vanliga | MALIN NYLÉN
    2 juni, 2017 at 11:21

    […] varierade träningsnivån, vilket vi och Abilica tyckte var jättebra! Här ser du ryggen på Moa Qvist  och Annika Larsen i […]

  • Leave a Reply