Event Löpning

Så gick Vårruset

Vårruset, vilken löparfest! Så mäktigt när tusentals kvinnor i alla åldrar samlas och springer ihop. I tisdags var det dags för mitt lag Team Gaudium att springa de 5 km i strålande sol.

Ingen av oss sex hade satt ett särskilt tidsmål utan skulle springa för skojs skull, även om vi hade tidtagningschip på våra nummerlappar. Väl i mål överraskade flera av oss med nytt personbästa, så roligt! Jag springer sällan på tid eller mäter mitt kilometertempo. Tycker inte om när löpningen blir för prestationsbaserad. Men när jag kom i mål visade klockan vid målgången en hel minut snabbare än senast jag sprang 5 km på tid.

Jag är så imponerad av tjejerna och mig själv.

Efter lite fotografering tillsammans med Vårruset hämtade vi sedan ut picknickkorgen för en middag i gräset. En mysig avslutning. Fler bilder kommer!

Sprang någon av er Vårruset? Hur kändes det?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply