Event Löpning Moa

Wings for Life World Run – jagad av en bil

Wings for life world run

I söndags gick Wings for Life World Run av stapeln i en mängd städer över hela världen. Det svenska huvudloppet hölls i Kalmar, men vi var ett gäng som samlades i Hagaparken för att stötta initiativet. Jag mötte en supertrevlig tjej som jag sprang ihop med, fotografen Emma Svensson (spana in hennes snygga blogg här).

Loppet hade ett speciellt upplägg. En virtuell bil jagade oss i en app och när man blev påkörd var loppet över. Ju längre och snabbare man sprang desto fortare körde bilen och närmade sig allt snabbare. Alla intäkter från loppet gick till ryggmärgsforskning. Totalt samlades 65 miljoner kronor in.

moa quist

Jag passade på att testa min nya löparjacka från Haglöfs. Den var otroligt lätt och smidig, vägde bara 100 gram.

Jag och Emma höll ihop hela loppet och peppade varandra. Ingen av oss hade tänkt springa mer än 5-10 km men vi hann 13 km innan bilen körde på oss. Så nöjda!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply