Event Löpning Moa Tävling

Tävling! Vinn platser till Vårruset för dig och en vän

tävling vårruset

Jag har fått möjligheten att dra ihop ett eget lag som springer Vårruset tillsammans den 23 maj i Stockholm och vill göra det med er läsare! Du och en vän har chans att vinna varsin startplats till loppet på Norra Djurgården + en massa annat roligt. Totalt blir vi sex härliga tjejer i laget. Är du snabb som vinden eller har du precis kommit igång med träningen? Träningsnivå spelar ingen roll, det här loppet springer vi för att det är roligt!

Wihoo, min första tävling här på bloggen! Är ni redo?

I vinsten ingår:

  • 2 startplatser till Vårruset i Stockholm den 23 maj i mitt team. Start kl 19.
  • T-shirt med vårt lagnamn (se nedan)
  • Goodiebags
  • Träningsträff med frukost i Stockholm den 15 maj kl 07.30-9.00. Löparcoachen och tidigare landslagslöparen Lisa Beskow coachar oss inför loppet och vi kör ett roligt intervallpass ihop.

Så tävlar du om två platser till Vårruset:

  • Följ mig på Instagram @moaquist
  • Kommentera den här bilden på Instagram med ett förslag på lagnamn, hur långt Vårruset är och vem du vill ta med dig på loppet.

Tävlingen pågår till och med den 1 maj och jag utser en vinnare som meddelas senast den 7 maj. Kvinnor över 13 år kan delta på loppet. Vinnaren kommer att presenteras i det här inlägget.

Lycka till!

Uppdatering! Stort grattis till vinnaren Mimmi Jakobsson som föreslog lagnamnet Team Gaudium och gav rätt svar på frågan, 5 km. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply