Event Moa Outdoor Sportmode

Smygtitta på nyheter inom outdoor och hälsa

scrubba washing bag

Idag kikade jag förbi Mandel showroom som visade nyheter från varumärken inom träning, hälsa och outdoor. Ikväll är det AW där, mer om det längre ner!

Här spanar jag in den smarta tvättpåsen Scrubba, för att enkelt tvätta upp träningskläder lite snabbt eller ta med om man är ute och vandrar och reser. Jag såg den i Shark Tank för länge sedan och nu går det riktigt bra för dem. Kul!

Kaliforniska märket Prana presenterade snygga yogakläder och badkläder gjorda av återvunnet material. Så fina mönster och färger.

haglöfs

Haglöfs designchef Jaco visar upp färgglada damnyheter. De har arbetat mycket med att göra plagg med bättre passform för kvinnor den senaste tiden vilket känns så roligt.

vegansk wrap

Jag åt lunch med Karin Rahm som bloggar om träning på Rawness. Det blev en vegansk wrap och yogurt med granola, gojibär, mullbär och nötter.

På plats träffade jag även träningsbloggaren Sofia Bursjöö och trevliga Magnus som driver outdoorpodden Husky. Han har precis släppt det senaste avsnittet där han intervjuar äventyrarna Caroline Ciavaldini och James Pearson som jag var och klättrade med häromveckan.

Ikväll håller han afterwork på Mandel showroom, tyvärr kan jag inte gå men om du är i Stockholm så är det ett hett tips om du vill spana in träningsnyheter från ett 20-tal varumärken och mingla på Sveriges skalplaggstätaste AW. Här finns mer info.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply