Event Löpning Moa Träning

Så var Tunnel Run Citybanan!

Älskar när man kommer i mål efter ett lopp, kroppen är trött men energin ändå på topp för all pepp! Idag sprang jag, ett grymt tjejgäng och 33 000 andra Stockholm Tunnel Run genom Citybanan. Jag fick fantastiskt sällskap av Emma hela vägen. En dag perfekt för att springa 7,6 km ner i en mörk tunnel, eller vad säger ni? 😉

Loppet var jätteroligt! Efter starten vid Karolinska och 2 km i strålande sol bar det av ner i Citybanan. Banan bjöd på både konst och musik i olika former och första biten var riktigt härlig då det sluttade svagt nerför en bra bit. Tuffare blev det på slutet som var en lång och seg uppförsbacke. När man såg ljuset i tunneln var det bara att spurta de sista 100 m in i mål.

 

Tiden blev en positiv överraskning. Jag hade inte satt något tidsmål och den första kilometern var det trångt med folk så vi sprang i 7.40-tempo och jag hade lite känningar i ena knäet.

Väl nere i tunneln kom vi in i ett bra flow och kunde hålla ett högre tempo än jag räknade med, särskilt i uppförsbacken på slutet. Jag landade tillslut på 43.37, en tid jag är riktigt nöjd med!

 

Nu ska jag njuta av resten av den här dagen, ta hand om mina fötter och laga god mat. Sen blickar jag framåt mot nästa mål: Women’s Health Halvmarathon Duo där jag i år delar sträckan med Emma.

Hoppas ni får en skön helg!

Kram, Moa

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Moa Quist
  25 mars, 2017 at 21:37

  Karin: Ja verkligen! Hoppas det gick bra för dig! 🙂

 • Reply
  Karin Axelsson
  25 mars, 2017 at 20:28

  Kul att du också sprang! Visst var det ett roligt lopp!

 • Leave a Reply