Event Moa Träning

Med starka tjejer på STHLM Heartbeat

I helgen var jag bjuden till influencerdagen STHLM Heartbeat, ett träningsevent med träningspass, föreläsningar och mingel på Fotografiska. Eventet arrangeras av Sofia Bursjöö som driver Uppochhoppa.se och på kvällen öppnar det upp för allmänheten.

Norska träningsstjärnan @funkygine och härliga Sofia Bursjöö.

Jag hade på mig mina egensydda partytights med giraffer på dagen till ära. Var ett tag lite orolig att de skulle spricka i baken, men de gjorde succé. Ni ska få se mer av dem sen.

 

Vi började morgonen med ett svettigt pass Soma Move, en träningsform där man använder kroppen som motstånd i ett oavbrutet flöde av rörelser. Bland annat härmade vi lejon och kung fu-krigare. Full koncentration som ni ser 😉

 

Foto: Träningsevent.se

 

Jag träffade bland annat Charlotte Beijer, en riktig solstråle som inspirerar. Hon bloggar på Hälsa & Fitness.

Det är så roligt att träffa andra bloggare inom träning och hälsa! Vi delar ju ett stort intresse och det är alltid så roligt att hinna prata lite mer och träna ihop. Vi fick även spana in nyheter från dagens sponsorer.

 

 

 

Foto: Lovisa Sandström lofsan.se – kika in där så hittar du även en film från eventet 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply