Event Löpning Moa Träning

Så förbereder jag mig inför Tunnel Run Citybanan

Nu är det bara drygt en månad kvar till loppet Tunnel Run den 25 mars. 8 kilometers löpning genom den oöppnade Citybanan under Stockholm. Även om långpassen varit färre under vintern så har jag hållit igång löpningen de kalla månaderna med iallafall två pass i veckan. Mellan 2-10 km per pass. Det känns så skönt att inte starta upp konditionen från scratch. 

10 dagar kommer jag att vara iväg på en retreat som jag längtat efter länge, därför blir det inte så mycket löpning. Men däremot en massa annat härligt ni kommer få se bilder ifrån sen.

Så det är ungefär 20 vanliga dagar kvar. Vi är ett tjejgäng som ska springa loppet tillsammans, därför har jag inte satt något individuellt tidsmål. Men för att känna mig redo och få en rolig upplevelse kommer jag satsa på ett längre pass i veckan (8-10 km), ett intervallpass och ett pass runt 5 km.

Jag vill springa fler lopp i år, får se vad det blir för några. Ska du springa något lopp i år? Ses vi kanske till och med på Tunnel Run?

Kram, Moa

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply