Event Löpning Moa Träning

Dags att springa ur bekvämlighetszonen!

När jag tränade inför halvmarathon tog Women’s Healths löparcoach Sanna upp vikten av att variera tempon, det är där vi hittar störst utveckling. Ikväll ska jag göra precis det och springa ur min bekvämlighetszon på eventet Run your uncomfort zone. Plats och upplägg är hemligt, det enda jag vet är att kl 17.30 ska vi vara redo att ta oss till en plats i Stockholm för att en timme senare pusha våra gränser och bryta invanda mönster. Spännande!

Den senaste veckan har jag legat sjuk med feber och taggtråd i halsen, då saknar jag att komma ut och röra på mig extra mycket. Just med halsont är det viktigt att vila och bli helt frisk innan man tränar igen. Men nu är jag tillbaka på banan och längtar till ikväll 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply